Suzuki Jimny Foto: Shutterstock/Walter Eric Sy

Novi službeni automobil uskoro bi trebalo da obogati vozni park Gradske uprave Pirota, a ovog puta u lokalnoj samoupravi imaju nameru da kupe terensko vozilo, a procenjena vrednost iznosi 3 miliona dinara.

Iz Gradske uprave Pirota traže benzinca sa troje vrata, četiri sedišta, koji će imati i rezervni točak od aluminijumske felne, dok poklopac mora biti u sjajno crnoj boji. Iste boje trebalo bi da bude i prednja maska vozila, pišu Južne vesti.

Kada je reč o boji vozila, zahtevaju da bude svetlija nijansa metalih slonovače, sa tamno plavim nijansama. Prednja maska bi trebalo da bude u crnoj, a spoljašnje ručice u boji vozila.

PROČITAJTE JOŠ...

Led projektor (kratko i dugo svetlo), automatska regulacija visine snopa svetla, automatski klima uređaj, farovi sa opcijom pranja, automatska svetla, adaptivno dugo svetlo, prednja i zadnja svetla za maglu, zatamnjena, tonirana stakla, UV zaštita tranka na šoferšajbni, brisači napred dve brzine + pranje, nazad jedna brzina + pranje. Odmaglivanje zadnjeg stakla, 12 volti napajanje u kabini i u prtljažnom prostoru, grejani spoljašnji retrovizori u crnoj metalik boji, štitnici za sunce za vozača i suvozača sa ogledalom i pregradom za dokumenta – neki su od zahteva iz nabavke.

Takođe, traže i elektro podesive spoljašnje retrovizore u mat crnoj boji, ručno zatamljivanje kabinskog retrovizora, kao i trokraki upravljač presvučen kožom i podesiv po visini.

Ovaj opis vozila može odgovararati za nekoliko različitih marki i modela automobila, jer mnogi proizvođači nude slične karakteristike i opcije opreme u svojim vozilima. Međutim, detaljan opis opreme, veličina motora i snage ukazuju na to da bi to moglo biti vozilo namenjeno za avanturističku vožnju ili kompaktni SUV.

Iako nije moguće tačno i pecizno odrediti o kom se tačno vozilu radi, proizvođači kao što su “suzuki”, “nissan”, “toyota” imaju modele koji bi mogli odgovarati ovim opisima.

Rok za podnošenje prijava, naveli su iz Gradske uprave Pirota je 9. april do 12 sati.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare