Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Stotine rolni toalet papira poletelo je večeras ka zgradi TV Pinka, čija je odluka da ponovo emituje "ukinuti" rijaliti dovela građane na Dedinje na 19. protestu "Srbija protiv nasilja".

Ispred zgrade (koju su radnici Pinka sami prekrili zastavom Srbije) malo pre toga upaljene su i baklje.

Dok je toalet papir bacan na zgradu, sa razlgasa je puštana pesma „Parodija života“ od grupe Babe.

Reporter N1 uslikao je zgradu sat nakon što su protesti završeni, a na slici se vidi da je i dalje bila prekrivena toalet papirom, ali ne više i zastavom Srbije.

Podsetimo, ukidanje programa koji promovišu nasilje jedan je od zahteva protesta „Srbija protiv nasilja“, koji su se od dva masovna ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i selima oko Mladenovca održali već 19. puta samo u Beogradu, a onda i u mnogim drugim gradovima Srbije.

„Na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program ‘Zadruga’“, objavio je vlasnik TV Pink Željko Mitrović 25. maja.

PROČITAJTE JOŠ:

Program je završen nekoliko dana ranije nego što je planirano, ali samo da bi već 26. juna Mitrović objavio novu sezonu, prenosi N1.

Samo dan posle početka nove školske godine, počela je i nova sezona rijalitija na Pink televiziji. Učesnici su isti, samo je naziv nov, zadrugari su postali – elita, a javnost je postavila pitanje – smeje li joj se Željko Mitrović u oči.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Ne, mi ne pokazujemo srednji prst, kao ovi ispred čije smo se zgrade oklupili. Ali, uzećemo telefone i osvetliti ovu tamnu mrlju Srbije, ovu fleku nemorala, fleku mraka. Pokažimo ko je svetlo“, poručio je sa govornice novinar Smiljan Banjac, a građani su vikali „ua“ i „lopovi“.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare