Foto: Goran Srdanov/Nova.rs; Nova.rs; Amir Hamzagić/Nova.rs

Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je za Nova.rs da onaj ko je danas stavio lisice na ruke Milošu Pavloviću mora da zna da će iste lisice sutra nositi.

„Ovo nije pretnja već obećanje. Srećan ti, Aleksandre Vučiću, Dan državnosti države koje nema, jer si je danas po ko zna koji put brutalno zgazio“, poručio je Aleksandar Jovanović.

Kako je saopštio Narodni pokret Srbije, Miloš Pavlović uhapšen je danas u okolini Užica na putu ka Zlatiboru. Posle nekoliko sati pušten je na slobodu uz obavezu da se pojavi na saslušanju, koje je predviđeno u ponedeljak od 9 do 14 sati, rečeno našem portalu.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako se navodi u saopštenju NPS, saobraćajni policajci, koji su ga zaustavili, obavestili su ga da je za njim raspisana poternica, navodno, zbog protesta protiv izborne krađe koji su bili 24. decembra ispred gradske skupštine u Beogradu.

„Iako je Pavlović svakodnevno od protesta u Beogradu i, kao advokat po prirodi svog posla po sudovima, policija ga podmuklo hapsi pred porodicom pod izgovorom da nisu mogli da ga nađu do sad. Možemo zaključiti da je sve ovo deo plana zastrašivanja od strane uzurpatorskog i nasilničkog režima pred konstitutivnu sednicu Skupštine grada Beograda koja je zakazana za ponedeljak 19. februar, kao i da neće prezati ni od čega u borbi protiv opozicije“, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar