Bivši gradski sekretar za gradski prevoz je fin čovek, ali radi na manjem broju obrtaja od potrebnog, rekao je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić govoreći o svojoj saradnji s gradskim sekretarom.

„Pitajte njega što je podneo ostavku. Ja sam ga predložio. Dal‘ sam bio prezadovoljan? Baš i nisam. On je jedan fin i pošten čovek, ali broj obrtaja na kojima radi nekako nije bio onakav kakav bi mene zadovoljavao“, rekao je Šapić na konferenciji za medije na kojoj je predstavio novi sistem naplate karata u gradskom prevozu, koji važi od srede 17. maja.

Gradonačelnik je podsetio na svoj život u Bečeju i rekao da je direktor GSP radio da „taj vojvođanski broj obrtaja“, prenosi N1.

PROČITAJTE JOŠ:

„Miran, tih, polako, za sve ima vremena. E, nekad nema vremena“, istakao je Šapić i dodao da direktor možda nije mogao da se prebaci na „novi broj obrtaja“.

Šapić je istakao da je na funkciju gradonačelnika Beograda došao kako bi ostavio nešto iza sebe i poručio „ko ne može da me prati, bože moj, idemo dalje“.

Nova.rs je prva objavila da je gradski sekretar za javni prevoz Predrag Lukić podneo ostavku iz ličnih razloga, a da je direktor GSP Zoran Šarac ponudio ostavku na ovu funkciju.

BONUS VIDEO: Šapić otkrio koliko će koštati karte za gradski prevoz i kako ćemo plaćati karte u GSP

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare