Više puta su na društvenim mrežama objavljivani snimci telefonskih razgovora sa aktivistima SNS, koji pred izbore mahnito zovu građane Srbije u potrazi za još jednim sigurnim glasom. Malo ko je za taj razgovor imao više strpljenja od direktora vesti na televiziji Nova S Slobodana Georgieva.

„Zvala me gospođa iz SNS-a da pita jesam li zadovoljan kako radi naša mila vlast. Sloba Georgiev ima mnogo više strpljenja da izrazi to silno zadovoljstvo svih nas.
Hvala Ivanu Ivanoviću što si nam ovo lepo istitlovao i pustio nas da izađemo u televizor“, napisao je na društvenoj mreži X novinar Nova S Željko Veljković i objavio snimak razgovora, koji je nakon uvodnih nekoliko rečenica preuzeo direktor vesti na TV Nova S Slobodan Georgiev.

On je sa gospođom koja je zvala iz SNS kontakt centra imao veoma zanimljivu diskusiju u kojoj je pohvalno govorio o stanju u zdravstvu, malo i o izveštavanju RTS, a ponajviše o tome koliko su ugodne vožnje metroom u Beogradu.

„Ali komšija, on je rekao da ima taj novi klinički centar i da je tamo otišao s ličnom kartom i rekao je ljudi ja sam tri, četiri godine bio na toj, kako se zove, listi čekanja i oni su rekli „molim vas, da li vi možete da ostanete, mi ćemo sada da vam ugradimo kuk“, ispričao je Georgiev.

Foto: Nova

Usledio je smeh, a zatim i odgovor žene s druge strane veze:

„Dobro, vi se lepo šalite, ali svakako da jesu, mnogo je bolje nego što je bilo.“

Georgiev je nastavio:

„Ja se stvarno ne šalim, zaista. Ja sam gledao i na televiziji Beograd, ima ona jedna novinarka koja prati zdravlje. Ima svakoga dana priloge u kojima nam ona priča kako se popravilo stanje u zdravstvu“.

Zatim je razgovor tekao ovako:

SNS aktivistkinja: Ja se vama zahvaljujem na izdvojenom vremenu.

Georgiev: Je’l mogu još nešto da pohvalim, nije samo zdravstvo?

SNS aktivistkinja: Svakako.

Georgiev: Recimo meni, pošto živim u Beogradu, mnogo prija kad se vozim ovim novim metro linijama.

SNS aktivistkinja: Biće, biće…

Georgiev: I nema gužve, ja ne znam da li ste se vi vozili?

SNS aktivistkinja: Nisam.

Georgiev: To je od 2020. krenulo, ja sam tada video. Gospodin se zove valjda Mali, to mu je prezime, nije mu karakteristika. I onda je on pokazao te karte i ja se od tad vozim metroom. Mislim, ne živim baš u Mirijevu. Živim u Kotežu, ali iz Koteža se odezem uvek do Mirijeva i onda uzmem tu kartu i vozim se skroz do Makiša.

SNS aktivistkinja: Kada se vi i ja budemo čuli za nekih pet godina, da će ovo što ste mi sad rekli…

Georgiev: Ali to od 2020. već radi. Možda ste vi dezinformisani…

SNS aktivistkinja: Možda sam ja dezinformisana, možda ste vi malo više skeptični, zluradi. Neku simboliku uzimate kao, shvatate bukvalno. Ali, daće Bog da se čujemo z apet godina i ovo o čemu pričate će biti stvarno. Živi bili, pa videli, p ase čuli.

Georgiev: Ajde, sve najbolje i vi i čuvajte se.

BONUS VIDEO: Priča o logou Pošte stavla u prvi plan poslanicu SNS – Ko je Draginja Vlk?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare