U poslednjoj emisiji “24 minuta”, autor i voditelj Zoran Kesić osvrnuo se na gostovanje mlade nade Srpske napredne stranke, Nevene Đurić na Radio televiziji Srbije (RTS). Debatu “Reč na reč”, Đurić je obeležila svojim agresivnim nastupom tokom kog je vređala ostale učesnike emisije.

Kesić je na sebi svojstven način opisao njen nastup:

“Ljudi, je l’ može ipak Orlić da se vrati (Vladimir Orlić, poslanik SNS prim. aut.)? Njega se bar ne plašimo. Ovo je, pretpostavljam, jedna od polaznica čuvene Akademije SNS lidera, u narodu poznata kao “Vučić jungend” iliti šta je ovo bilo, sunce ti poljubim? Je l’ ovo stvarno”, uptiao je Kesić.

Nevena Đurić je rođena u Kruševcu, a pre dve godine postala je konferensije GO SNS u Kruševcu, kojim upravlja direktor BIA, Bratislav Gašić.

Pročitajte još...

Ponosni je učenik SNS Akademije mladih lidera, a u svojoj političkoj biografiji posebno ističe činjenicu da je najmlađi narodni poslanik iz Kruševca sa liste “Aleksandar Vučić – “Za našu decu”.

Rođena je 1993. godine, a prema njenim rečima, završila je srednju Medicinsku školu u Kruševcu, nakon čega je osnovne i master studije okončala na Prirodno matematičkom fakultetu u Kragujevcu, smer profesor matematike. Bila je radno angažovana u osnovnoj i srednjoj školi u Kruševcu, kao profesorka matematike, a potom u Privrednoj komori Srbije na poslovima stručnog saradnika za projekte.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare