Poslanica SNS Nevena Đurić u emisiji "Reč na reč" na RTS-u
Nevena Đurić, poslanica SNS / Foto: printscreen RTS

U novom ciklusu RTS debate “Reč na reč”, koja je održana prethodne večeri, posebno se istakla poslanica vladajuće Srpske napredne stranke, Nevena Đurić. Očekivano, poput svih drugih predstavnika vlasti, koji učestvuju u raspravama sa političkim protivnicima, Đurićeva je demonstrirala zavidne veštine u vređanju sagovornika, upadanju u reč i vikanju.

Ako ste prethodne večeri, nekim slučajem, gledali Radio televiziju Srbije i ako ste primetili mladu žensku osobu što mlati papirima ispred kamere i koja pominje Đilasa, Lutovca, lopove, tajkune, kriminalce iz opozicije, verovatno ste zapitali ko je nova mlada nada SNS što svojim ponašanjem neodoljivo podseća na Aleksandra Martinovića.

Pročitajte još...

U pitanju je Nevena Đurić, poslanica vladajuće partije, koja je svoju političku afirmaciju započela nakon izbora održanih u junu prošle godine, kad je postala deo parlamenta u kom nema opozicije.

Logično, slušajući priče o opoziciji, koju nikad nije videla uživo i s kojom nikad nije imala priliku da “debatuje”, Đurićeva se obradovala prilici da na RTS-u, u prvom sučeljavanju s njima, izruči porciju uvreda na njihov račun.

Nevena Đurić je rođena u Kruševcu, a pre dve godine postala je konferensije GO SNS u Kruševcu, kojim upravlja direktor BIA, Bratislav Gašić.

Ponosni je učenik SNS Akademije mladih lidera, a u svojoj političkoj biografiji posebno ističe činjenicu da je najmlađi narodni poslanik iz Kruševca sa liste “Aleksandar Vučić – “Za našu decu”.

Rođena je 1993. godine, a prema njenim rečima, završila je srednju Medicinsku školu u Kruševcu, nakon čega je osnovne i master studije okončala na Prirodno matematičkom fakultetu u Kragujevcu, smer profesor matematike. Bila je radno angažovana u osnovnoj i srednjoj školi u Kruševcu, kao profesorka matematike, a potom u Privrednoj komori Srbije na poslovima stručnog saradnika za projekte.

Sudeći po nastupu na državnoj televiziji, smeši joj se uspešna politička karijera, a ako joj se posreći, možda je lično pohvali i predsednik stranke, Aleksandar Vučić. On bar ume da ceni nepristojnost svojih stranačkih vojnika.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare