Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs, TANJUG/ VLADA REPUBIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ

Izjava tehničke premijerke Ane Brnabić da je rezolucija Evropskog parlamenta na nivou „radio Mileve“ samo potvrđuje tačnost ovog dokumenta koji će biti usvojen u predstavničkom telu Evropske unije, navodi se u pisanoj izjavi Borka Stefanovića, zamenika predsednika Stranke slobode i pravde.

„Ana Brnabić ne može da razume da se u 21.veku ne mogu tajno krasti izbori, dovoziti fantomski birači, plaćati za glasove i uzurpirati mediji. Buduća rezolucija EP će samo potvrditi sve elemente naprednjačke krađe izbora i to sad vidi ceo svet. Njeno izrugivanje građana Srbije i njihovog prava da slobodno glasaju, kao i stalni napadi na predstavnike EU koje je ona lično zvala da nadgledaju decembarske izbore, jeste tužna potvrda naprednjačke odvojenosti od života i potrebe da izbornom krađom panično brane svoje bogaćenje i pljačku građana Srbije“, navodi Stefanović, prenosi Danas. 

„Nije sramota ono što će Evropski parlament reći o izbornoj krađi, otimanju medija i gušenju sloboda i institucija u Srbiji. Najveća sramota je ova vlast koja sve to radi svojim građanima sa namerom da što duže ostane na vlasti, braneći tako svoje vile, nameštene poslove i kombinacije“, zaključuje se u pisanoj izjavi funkcionera SSP.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare