Jučerašnji buran dan u Skupštini Srbije nije mogao da prođe bez značajnog doprinosa poslanika SNS Vladimira Đukanovića.

Tokom koškanja između predstavnika opozicije i vlasti, kada ja zamalo došlo i tu fizičkog obračuna, jedan od najgrlatijih poslanika vladajuće partije, bar kad je reč o verbalnim provokacijama, bio je Vladimir Đukanović Đuka.

Istakao su se i Milenko Jovanov i Uglješa Mrdić, kao i mnogi drugi koji su u jednom trenutku napravili živi štit, sve ne bi li odbranili predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na koga su se ozbiljno zaleteli pojedini pripadnici opozicije, mahom iz desničarskih stranaka.

PROČITAJTE JOŠ:

U sveopštoj gužvi i metežu u prvi mah malo je u drugom planu ostala uloga Đukanovića, ali budnom oku „tviteraša“ na društvenoj mreži Tviter nije promakao Đukin doprinos. Štaviše, uporedili su ga s Piksijevim ili nedavnim Đokovićevim psovanjem na upravo završenom Australijan openu.

Uostalom, pogledajte i uverite se i sami. Đuka je isprva bio rezervisan, ali su ubrzo živci popustili, pa je krenuo verbalni obračun s kolegama iz skupštinske klupe. Video možete pogledati na početku teksta, a komentare ispod ovog tvita:

BONUS VIDEO: Direktno iz Skupštine: Kako je izgledala tuča

Komentari

Svi komentari (0)