Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je vidno nervozan po izbijanju incidenta u Skupštini.

Sve događaje sa današnje sednice Skupštine pratite uživo na blogu Nova.rs

Foto: Printscreen RTS

Vučić je nakon obraćanja opozicionih predstavnika gotovo u potpunosti izgubio „živce“ i krenuo praktično da viče na opozicione predstavnike.

Foto:RTS

„Možete da zamislite kako je uljudno ponašanje ovo navijanje sa poslovnikom. Vi ste Kosovo dali, a mi ga branimo. Lažovi jedni. Pošto ste već predali Kosovo i Metohiju, ja ću da objasnim kako ćemo da izlečimo Kosovo i Metohiju. Narod treba da vidi ovo vaše huligansko ponašanje…. Više puta ste počinili najveću izjavu i pri tome ostajete… Oni nam drže predavanje o patriotizmu i Srbiji“, poručio je Vučić i krenuo da pokazuje papire iz albanskih medija koji su objavili fotografije opozicionih transparenata iz Skupštine.

Foto: Printscreen RTS

„Pustite ih neka rade šta hoće, kažu nema ih u velikim medijima, gostuju više od svih. E sad da vam kažem, kažu došli smo do nonpejpera. Kažu mora to da se pokaže, a to je neoficijelni diplomatski papir… Nisam fasciniran nešto, šta biste da me bijete? Da se vi pitate prodali biste Kosovo odavno, poručio je Vučić i rekao poslaniku Jovanoviću da je huligan.

Foto:RTS

Vučić je, nakon incidenta, rekao da su kukavice u Skupštini izazvale nasilje.

“Jesi ti, Vojo, krenuo da me biješ? Valjda su mislili da će nekoga da uplaše. Zamislite da se uplašite Miloša Jovanovića i Boška Obradovića. Vas trojica da me bijete? Vi junaci da me bijete? Došli ste da me bijete, je li? Sram vas bilo”, rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: Vojo, jesi ti to krenuo da me biješ?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare