Teška saobraćajna nezgoda na Ribničkom mostu u Kraljevu Foto:Screenshot/Instagram/192_rs

U saobraćajnoj nesreći koja se večeras oko 19.30 sati dogodila na Ribničkom mostu kod Kraljeva teško je povređeno nekoliko osoba. Jedno vozilo je sleteo sa mosta, a vatrogasci su sekli karoseriju da dođu do putnika.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je došlo do sudara „alfe romea“ kraljevačke registracije i „folksvagen pasata“ čačanskih registarskih oznaka. Udes se dogodio u kraljevačkom naselju Ribnica, nedaleko od mosta preko istoimene reke na putu Kraljevo – Vrnjačka Banja.

U jednom od dva automobila koji su se sudarili nalazilo se dvoje dece koji su putovali sa roditeljima.

Njihovo vozilo je udario automobil u kojem su bila dvojica muškaraca.

Od siline udarca „pasat“ se sa vidnim oštećenjima na vozačevoj strani zarotirao, dok je „alfa“ sletela u jarak kraj puta.

Tom prilikom povređeni su vozač i suvozač „alfa romea“ koji su nakon intervencije vatrogasaca u njihom izvlačenju iz automobila preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Kako je Nova.rs saznala u bolnici u Kraljevu, porodica je prošla samo sa lakšim povredama, dok su dvojica muškaraca upućeni na dalje preglede.

Na fotografijama objavljenim na Instagram stranici 192_rs mogu se videti potpuno uništena vozila i delovi koji su rasuti svuda po putu.

Na terenu su vatrogasci, hitna pomoć i policija.

Saobraćaj je obustavljen.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nezgoda u Ljutice Bogdana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar