Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Beživotna tela policajca D. J. (41) i njegovog sina (9) pronašao je najbolji prijatelj u sredu popodne u iznajmljenom stanu na Banovom Brdu, a kako je saopštio MUP, u stanu je zatečeno i oproštajno pismo.

Šta se tačno dogodilo iza zatvorenih vrata iznajmljenog stana na Banovom brdu, trebalo bi u narednim danima da rasvetle policija i tužilaštvo. Policija je juče saopštila da su njihovi službenici u stanu na Banovom brdu zatekli beživotna tela policijskog službenika D. J. (41) i njegovog devetogodišnjeg sina, a da se sumnja da je reč o ubistvu i samoubistvu, te da se nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog tragičnog događaja.

Kako se na licu mesta uverio novinar portala Nova.rs, stan u kome su pronađena dva tela je zapečaćen. Upravo u stanu beživotna tela policajca i njegovog devetogodišnjeg sina, kako smo saznali na licu mesta, zatekao je najbolji prijatelj D. J.

Pročitajte još:

Komšije u šoku, na vratima jeziva poruka

Komšije koje smo jutros zatekli na licu mesta bile su prestravljene onim što se u sredu kasno popodne dogodilo u njihovom kraju.

„Ako je hteo da se ubije, što nije samo sebe ubio. Videli smo policiju sinoć ali nismo mogli da pretpostavimo kakav se užas dogodio. Posle mi je komšinica ispričala šta se dogodilo i svi smo ostali u šoku“, kazao je jedan komšija.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Na licu mesta je u sredu popodne bila i majka nesrećnog deteta, takođe službenica u Ministarstvu unutrašnjih poslova, koja je, kako su nam ispričale komšije, sve vreme plakla ispred zgrade. Međutim, u stan nije mogla ući jer su njene kolege i dalje vršile uviđaj.

Ono što je mnoge naveo na pomisao da se zločin nije dogodio u sredu, kada su tela pronađena, jeste i poruka koju smo jutros zatekli na ulaznim vratima stana. Na crvenom papiru bilo je ispisano: „Javite se vašoj bivšoj ženi, zabrinuta je za život svog deteta“.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kako smo saznali u razgovoru sa komšijama, nesrećna majka ispričala je policajcima da je sa svojim suprugom bila u korektnim odnosima, ali da nije znala gde žive jer je dete preuzimala izvan stana.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar