Stan na Banovom brdu u kom su sinoć nađena tela D. J. (41) i njegovog sina (9) i dalje je zapečaćen. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, sumnja se da je otac najpre ubio svog sina, a potom presudio sebi. Policijski uviđaj u ovom stanu traja je do 23.00 časa sinoć, a kako je saopštila policija, nađeno je i oproštajno pismo.

Policajci su sinoć u iznajmljenom stanu na Banovom brdu zatekli stravičan prizor – tela muškarca, inače njihovog kolege policajca, D. J. (41) i njegovog devetogodišnjeg sina. Kako su nam ispričale jutros komšije, D. J. je bio razveden, tako da sa njim i sinom nije živela majka.

Kako su pojedini beogradski mediji sinoć preneli, policijska patrola došla je najpre sinoć, oko 19.00 časova. Tada su začuli vapaje žene, koja je, kako tvrde, majka dečaka. Ona je navodno pozvala bravara, kako bi otvorio zaključana vrata, objavio je Blic.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Komšije ove porodice ispričale su jutros reporterima portala Nova.rs, da sinoć nisu čule nikakvu buku, pa tako nisu znali da se iza zatvorenih vrata stana dogodio zločin, a da se nešto stravično dešava shvatili su kada je došla policija.

„Ako je hteo da se ubije, što nije samo sebe ubio. Videli smo policiju sinoć ali nismo mogli da pretpostavimo kakav se užas dogodio. Posle mi je komšinica ispričala šta se dogodilo i svi smo ostali u šoku“, kazao je jedan komšija. Inače, novinari su jutros na vratima ovog stana zatekli poruku za koju nije poznato kome je upućena, a na njoj je napisana poruka upućena najverovatnije D. J. na kojoj piše da se javi supruzi jer je zabrinuta.

Navodno, kako smo saznali na licu mesta, majka ubijenog dečaka je ispričala policajcima da je sa bivšim suprugom bila u korektnim odnosima, ali da nije znala gde živi jer je od njega preuzimala sina van stana.

„Ništa pre toga nismo čuli. Oni su tu živeli kao podstanari, nismo ih poznavali. Možda smo ih i viđali, ali u prolazu. Ovde se stalno menjaju stanari jer su vlasnici kuće umrli, a mladi vlasnik retko obilazi kuću. Tragedija, šta drugo da kažemo“, rekle su užasnute komšije za beogradske medije.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Jedna komšinica ističe da je to, inače, mirna ulica i da nikada nije bilo svađa ili tuča. U kući u kojoj se dogodila tragedija živi nekoliko stanara u odvojenim stanovima.

Nesrećna žena, majka devetogodišnjeg dečaka, sinoć je kolima Hitne pomoći takođe prevezena u Urgentni centar.

Bonus video: Kuća u Smederevu u kojoj se dogodilo ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare