Foto:Screenshot/Instagram/uki_q

Tiktokerka Una Kablar, čiju je sestru Saru H. pretukao suprug Damjan H., objavila je na svom Instagram profilu kako je njena sestra imala teške povrede glave u detinjstvu, kako su joj lekari rekli da striktno pazi, kao i da je njen suprug koji ju je pretukao to znao. O celom slučaju oglasila se majka pretučene devojke, koja je rekla da je Sara ponovo u bolnici zbog jakih vrtoglavica.

Sara H. (19) ponovo je loše i završila je u bolnici, rekla je za Kurir njena majka.

„Sari nije baš dobro. Ima jake vrtoglavice, teško guta i ne jede, pa je vodimo kod doktora“, rekla je samo kratko Dijana Marinković.

Una je na svojim društvenim mrežama objavila najnovije detalje ovog slučaja, uz video snimak kako ne mogu da uđu u stan, te Sara ne može da uzme svoje stvari.

Foto:Screenshot/Instagram/uki_q

Kako je objavila tiktokerka, izrečena je zabrana prilaska, kao i iseljenje iz zajedničkog stana. Uprkos tome, juče ih je zatekla promenjena brava na vratima.

Foto:Screenshot/Instagram/uki_q

Takođe, Una je objavila kako je njena sestra u detinjstvu imala dva potresa mozga frakturu lobanje, te kako joj je rečeno da striktno pazi, jer ne sme da povređuje glavu, kao i da je njen suprug koji ju je brutalno pretukao to znao.

Pročitajte još:

Damjan Hadžić je uhapšen juče, a kod tužioca je delimično priznao krivično delo. Njemu je nakon saslušanja određen pritvor.

Podsetimo, kako je tiktokerka Una ranije objavila na svom Instagram profilu, napad se dogodio preksinoć u stanu u Rakovici. Damjan je posle napada njenu sestru Saru i njihovu dvomesečnu bebu odvezao na Vojnomedicinsku akademiju, gde su došle i njihove porodice. Naime, on se sakrio kada ju je odvezao u bolnicu i krio se u žbunju sve dok mu nije došao otac i brat.

BONUS VIDEO: 23 žene žrtve partnerskih ubistava u 2022: Kada smo oguglali na nasilje? 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar