Foto:Screenshot/Instagram/uki_q

Una Kablar, poznata tiktokerka, objavila je nove detalje o porodičnom nasilju koje je doživela njena sestra Sara, kako tvrdi Una, suprug Damjan Hadžić tukao dok nije izgubila svest, kao i njihovu bebu.

Tiktokerka je objavila kako je njena sestra od jačine batina koje je dobila mislila kako je umrla, a kada se probudila čula je supruga kako je rekao: „Hvala bogu da si prodisala, ubio bih se da se nisi probudila“.

Takođe, kako tvrdi Una, on je nakon brutalnog nasilja, odvezao suprugu do Hitne pomoći, a zatim se sakrio u žbunje u okolini bolnice. Krio se sve dok mu nisu došli otac i brat.

Foto:Screenshot/Instagram/uki_q

Sara, žrtva nasilja, molila je svog supruga da je odveze u bolnicu, kao i da nikome neće ispričati šta se desilo. Njen suprug je na to odgovorio: „Ma vidi se da sam te davio“, objavila je Una na svom Instagram profilu.

Pročitajte još:

Takođe, Una je objavila i video snimak bebe, na kojem je napisala kako je dete srećom u dobrom stanju.

„Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega“, napisala je ranije Una.

Foto:Screenshot/Instagram/uki_q

Podsećanja radi, nakon što je Una Kablar na društvenim mrežama objavila kroz šta je njena sestra prošla, saopšteno je da je Damjan Hadžić uhapšen, kao i da će biti saslušan u prostorijama Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Njemu je izrečena mera zabrane prilaska.

„Ćerka mi se, hvala Bogu, oporavlja. Uznemirena je, teško guta od otoka, ne seća se svega što se dogodilo. Ovako nešto nismo očekivali, nismo se nadali. Damjan je delovao kao dobar i fin mladić, ozbiljniji od svoje generacije, stalno je postio i često je išao u crkvu, a ispostavilo se da je monstrum“, ispričala je Sarina majka Dijana za Telegraf.

BONUS VIDEO: 23 žene žrtve partnerskih ubistava u 2022: Kada smo oguglali na nasilje?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar