Foto:Screenshot/Instagram/uki_q

Osimnjiceni D.H. (23) saslušan je u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u prisustvu izabranog branioca. Tom prilikom je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za određivanje pritvora.

Povodom ovog slučaja, ranije se oglasilo Tužilaštvo i saopštilo da je oštećena S.H. (19) nakon pregleda na VMA, gde su joj konstatovane lake telesne povrede, pristupila u PS Rakovica i prijavila nasilje od strane supruga D.H. koje je izvršeno u porodičnom stanu. Oštećena nije prijavila da je tom prilikom vršeno nasilje i nad njihovim zajedničkim maloletnim detetom. O događaju su obavešteni nadležno Tužilaštvo i GSCR, a D.H. su izrečene hitne mere privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu i prilazi joj i privremeno udaljenje učinioca iz stana.

Pročitajte još:

Podsetimo, kako je tik-tokerka Una Kablar ranije objavila na svom Instagram profilu, napad se dogodio sinoć u stanu u Rakovici. Damjan je posle napada njenu sestru Saru i njihovu dvomesečnu bebu odvezao na Vojnomedicinsku akademiju, gde su došle i njihove porodice.

BONUS VIDEO: Veliko hapšenje pedofila po Srbiji – mamili decu preko interneta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar