Miloš Medenica Foto: RKCZ

Bivši rukometaš Crvene zvezde, Miloš Medenica koji je uhapšen na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, kada mu je u donjem vešu pronađeno osam grama heroina, na saslušanju se branio da je droga koja mu je pronađena za ličnu upotrebu.

„Njemu su pisane dve krivične prijave, zbog posedovanja narkotika i napada na službeno lice jer se oštro opirao hapšenju, a za drogu je napomenuo da je ona za ličnu upotrebu“, rekao je izvor.

Pročitajte još:

Posle saslušanja Medenica je pušten na slobodu, a istragu je vodilo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, prenosi „Kurir„.

S obzirom na okolnosti i odbranu bivšeg rukometaša, njemu je zaprećena kazna zatvora do 3 godine.

Medenica je već nekoliko meseci zaposlen na mestu direktora klinike za lečenje bolesti zavisnosti u Novim Banovcima, ali su posle pisanja medija o njegovom angažovanju slika i ime bivšeg rukometaša uklonjeni sa zvaničnog sajta klinike.

Podsetimo, bivši rukometaš je bio u žiži javnosti i 2014. godine, kada je bio pozitivan na doping testu, posle utakmice trećeg kola Superlige i to na zabranjene supstance – karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju).

BONUS VIDEO: Akcija MUP – uhapšeni Tutinci sa 100 kilograma marihuane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar