Foto: Instagram/uros_panic, TikTok/urospanic___

Uroš Panić, sin Petra Panića, bliskog saradnika i kuma predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, akter je brojnih saobraćajnih prekršaja u Srbiji, a neretko na društvenim mrežama objavljuje snimke brze vožnje, ali i kako ismeva saobraćajne policajce. Osim u Srbiji, mladi Panić je "divljao" i u Crnoj Gori, međutim, tamo ga je sačekao hladni tuš.

Panić na društvenoj mreži Tik Tok nedavno objavio novi video-snimak njegove divljačke vožnje. Na njemu se vidi kako vozi auto, u kome „trešti“ glasna muzika, a u kome zajedno sa mladićem na suvozačevom mestu, poziva policiju da ih zaustavi „ako sme“.

„Nek dođu sa ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom“, čuje se kako Panić govori, uz salve psovki i uvreda.

Mlađi Panić je široj javnosti poznat po bahatoj i divljoj vožnji ulicama Beograda. Neretko objavljuje snimke kako brzo vozi, a uglavnom je primetno i prisutvo alkohola u kolima u kojima je sa društvom.

@urospanic___ #onlinenastava ♬ original sound - Urospanic98

„Sad ću vam pokazati kako da izbegnete gužvu, ovako preko ivičnjaka“, kaže Panić u jednom snimku, u kojem zaobilazi ostale automobile i odlučuje da vozi preko ivičnjaka.

I pored brojnih dokaza o bahatoj vožnji, čini se kao da mu istražni organi u Srbiji ne mogu ništa.

Ipak, u Crnoj Gori je malo drugačija situacija.

Pročitajte još:

Tako je Uroš Panić skupocenim BMW-om vozio suprotnom kolovoznom trakom u centru Budve avgusta prošle godine. Tada su ga primetili policajci koji su bili u službenim kolima i krenuli da ga jure. Usledilo je bekstvo, a on je pobegao u hotel u kome je i odseo.

Ipak, policajci su ga identifikovali i pronašli. Vučićevo kumče je zaradilo kaznu, a sudija za prekšaje mu je izrekao da mora da plati 300 evra zbog saobraćajnog prekršaja. Tu nije bio kraj.

„Panić je potom i bahato parkirao BMW na mestu gde to nije smeo i, naravno, „pauk“ mu je odneo automobil. Na kraju je platio obe kazne, podigao automobil i otputovao iz Budve“, rekao je ranije sagovornik Nova.rs.

Inače, Uroš Panić je sin Petra Panića Pane. Široj srpskoj javnosti poznat je od ranije, što zbog sukoba za zakonom, što zbog poznanstva s ljudima iz vrha države.

Petar Panic Pana, Foto: Privatna arhiva

Protiv njega je svojevremeno bilo podneto 13 krivičnih prijava i sudilo mu se za različita krivična dela, uključujući prebijanje, iznude, nedozvoljeno držanje oružja.

BONUS VIDEO: MUP zaplenio 700 grama kokaina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare