Uroš Panić Foto: Instagram/uros__panic__/Privatana arhiva/brt PHOTO / Alamy / Profimedia

Uroš Panić, sin Petra Panića, bliskog saradnika i kuma predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, akter je skandala u Budvi, zbog čega je završio i u policiji, a protiv njega je podneta prekršajna prijava i kažnjen je sa 300 evra. Portal Nova.rs došao je do nezvaničnih saznanja šta se tačno događalo kobne večeri i kako je mlađi Panić završio u polijskoj stanici.

Podgoričke „Vijesti“ su objavile da je Uroš Panić skupocenim BMW-om vozio suprotnom kolovoznom trakom u centru Budve u noći između petka i subote, tačnije ujutru oko 3.40 časova. Tada su ga primetili policajci koji su bili u službenim kolima. Protiv Vučićevog kumčeta podeneta je prekršajna prijava i on je kažnjen sa 300 evra.

Pročitajte još:

Izvor portala Nova.rs, otkriva da je kažnjavanju Uroša Panića u Budvi prethodilo filmsko bekstvo.

„Policajci su sprovodili rutinsku kontrolu saobraćaja, kada je naišao BMW koji je vozio Uroš Panić. On je verovatno mislio da će i njega zaustaviti, pa je rešio da izbegne susret sa policajcima po svaku cenu i prešao je u suprotnu kolovoznu traku. Nije jasno da li je on možda vozio pijan ili je imao nešto u kolima što bi ga kompromitovalo, tek on je pobegao u hotel u kom je odseo. Ali, policija ga je identifikovala i došli su za njim u hotel“, navodi izvor Nova.rs.

Uroš Panić je u prvom trenutku sarađivao sa policijom, čak im je predao i dokumenta, verovatno da ga policajci ne bi priveli i kao osiguranje da će se pojaviti kod sudije za prekršaje.

Foto: Shutterstock/Natalya Volchenkova

„U jednom trenutku se Uroš Panić predomislio, izašao iz hotela, seo u BMW i krenuo ka granici Crne Gore i Srbije. Ipak, shvatio je da ne može da pređe granicu i da cela situacija po njega može još više da se iskomplikuje, pa je okrenuo automobil i ipak rešio da se vrati u Budvu i plati kaznu“, navodi izvor Nova.rs.

Vučićevo kumče je sudija za prekšaje oglobio sa 300 evra zbog saobraćajnog prekršaja, ali tu nije bio kraj ni njegovim avanturama niti kaznama.

„Policija ga je, na neki način, „uzela na zub“. Uroš Panić je bahato parkirao BMW na mestu gde to nije smeo i, naravno, „pauk“ mu je odneo automobil. Na kraju je platio obe kazne, podigao automobil i otputovao iz Budve“, navodi sagovornik Nova.rs.

@urospanic___ #beograd #fyp ♬ original sound - Urospanic98

Mladi Uroš Panić nije uspeo da „impresionira“ crnogorske policajce kao njihove srpske kolege, kako pokazuju snimci sa njegovog Tik Tok naloga. To je prava galerija bahatosti, a na svakom drugom klipu piše da je ta aktivnost opasna i da može povrediti autora ili nekog drugog. To se pukom srećom još nije dogodilo, ali je, čini se, samo pitanje vremena.

@urospanic___ #police #buducnost #tarot ♬ original sound - Urospanic98

Na snimcima se vidi kako Vučićevo kumče vozi kontra smerom i pri tome ga zaustavljaju saobraćajci, potom kako vozi u rikverc pored autobusa gradskog prevoza, kako se zaleće i upada u smet snega. Na jednom snimku se vidi kako policija uključuje rotaciju, a u tom trenutku Uroš Panić vadi mobilni i okreće telefon.

@urospanic___ ♬ original sound - Urospanic98

Sve to je propraćeno smehom mladića, koji se očigledno odlično provodi dok divlja beogradskim ulicama.

BONUS VIDEO: Nesreća na Pančevačkom mostu u Beogradu u kojoj je poginulo dvoje ljudi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare