Foto: 192_rs

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak u Grockoj nastradao je Vladimir M. (55), dok je njegova ćerka Nina (18) povređena. Iz porodice su za Nova.rs istakli da je devojčica zadobila višestruke povrede, ali da je za sada dobro.

Vladimir se namerno zakucao u betonski stub u nameri da ubije sebe i ćerku. Kako je za Nova.rs objasnio deda devojčice, nju je spasilo to što je podigla noge koje su je sprečile da izleti kroz šoferku.

Foto: Jovan Mladenović/Nova.rs

„Naši prijatelji i komšije odmah su pritrčali i pomogli joj, izvukli su je iz olupine. Ona je odmah prevezena na Urgentni centar i tamo joj je konstatovan hematom na glavi, koji je saniran, povredu pluća koja je sanirana takođe, kao i prelome karlice i nakon operacije je u šipkama“, priča M. R. i dodaje:

Pročitajte još:

„Koliko za sada znamo, njeno stanje je stabilno. Prvi sati bili su kritični, ali lekari su se izborili za njen život. Sad je sve u Božijim rukama i lekarskom znanju da pregura ovo“.

Nesrećni čovek je ispričao i šta je sve njegova ćerka preživela dok je bila u braku sa Vladimirom.

Foto: Facebook

„Pred jednu zimu, kada su sekli drva, ona mu je dodala jedno drvo i slučajno ga zakačila po ruci. Kad mu se izvinila počeo je da je udara. Leti ih je terao da rade, jednom me pozvala da joj donesem malo vode da se osveži, a njega sam zatekao u hladovini kako se izležava“, objasnio je deda povređene devojke Nine.

Bonus video: Mesto nesreće na kom se otac zabio u banderu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar