Vladimir M. (55), koji je u ponedeljak poginuo nakon što je svojim automobilom "fiat punto" udario u betonsku banderu u Grockoj, navodno se namerno zaleteo u stub. U trenutku nesreće sa njim u kolima se nalazila i njegova ćerka Nina (18), koja je povređena, a rođaci u razgovoru za Nova.rs pričaju da je Vladimir i ranije bio nasilan, te da je čak pronašao grob za ćerku i sebe.

Vozač „fiata“ koji se u ponedeljak zakucao u betonski stub, u trenutku nesreće nalazio se sa ćerkom u kolima. Prema rečima sagovornika Nova-rs, Vladimir je pre nesreće pretio da će ubiti ćerku i sebe, ali i bio nasilan prema supruzi Mileni.

Pročitajte još:

„On je tukao i majku nepokretnu.. Milena i on su bili u braku skoro 30 godina, ona nije smela da da pogleda u kuću roditelja kad prolazi pored, gleda u pod.. Ćutala je i trpela. Ima ciste na jetri, to je jako opasno. Nije imala ni zdravstvenu knjižicu, nisu imali osiguranje. Jedva smo našli novac za operaciju, trebalo je da ima još jednu, on joj nije dao.. Ona je ćutala i trpela, zbog ćerke, sve dok nije u januara napunila 18 godina. Dva dana posle njenog rođendana Milena je pobegla, dok je Nina ostala s njim“, kaže za Nova.rs M. R., Milenin otac, odnosno deda povređene Nine.

Ističe da je Nina nakon što je majka otišla ostala sa ocem. On objašnjava šta se u ponedeljak tačno dogodilo.

„Nina je došla s drugaricom, on je njenoj drugarici rekao: „Sedi, sad ćemo da se vratimo.“ Nina joj je rekla: „Ajde i ti samnom“, kad su sele u automobil, on je izvadio nož i rekao joj da izađe. Došao je s tom namerom da ubije njega i ćerku“, kaže naš sagovornik.

Foto: Jovan Mladenović/Nova.rs

Ističe da je već pretio.

„Orezao je čak dva mesta gde će da budu sahranjeni. Pretio da će da ubije i nju i majku.. Prijatelj ga je prijavio policiji, oduzeli su mu oružje kad je pretio, pušku i pištolj. Posle je tražio da kupi na crno“, kaže naš sagovornik.

Komšije su ispričale da ih je mnogo potreslo ovo što se dogodilo.

“On je živeo tu sa majkom, koja je bila nepokretna. Žena ga je napustila negde oko Jovanjdana i od tada živi sam”, kažu komšije.

Komšije navode da ga nisu viđali tako često.

“Videli smo ga pre neki dan, ništa nije ukazivalo na tragediju. Znamo da im je pre dolazila policija, ali ne znamo zašto”, rekle su komšije.

Oni takođe napominju da njegova nepokretna majka ne zna još uvek da joj je sin poginuo i da ju je jutros odvezao sanitet jer nema ko da brine o njoj. Jedan od komšija istakao je i da se po selu priča da je on hteo da ubije ćerku.

Podsetimo, u ponedeljak je u nesreći stradao Vladimir M., dok je njegova ćerka teško povređena.

BONUS VIDEO: Kobna krivina u Rakovici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar