Foto:TANJUG/Dopisnik Sremska Mitrovica

B. R. (27) iz Sremske Mitrovice uhapšen je zbog sumnje da je počinio teško ubistvo 2. decembra u dvorištu kuće u Mačvanskoj Mitrovici. Beživotno telo Ivana N. (78) pronašla je supruga Zora, koja za Nova.rs nakon hapšenja ubice navodi da njoš uvek ne može da poveruje da je neko zarad novca mogao da joj ubije supruga.

Prema rečima neutešne žene, sa ubijenim suprugom je bila u braku 53 godine.

„Živeli smo kako smo mogli, ali nikada problema nismo imali. Ni između sebe, ni sa drugima. Posle 53 godine braka neko nas je rastavio zbog novca, zbog 10-20 hiljada dinara, ako je bilo i toliko. Ne mogu da dođem sebi od šoka“, kaže za Novu Zora N.

Foto:TANJUG/Dopisnik Sremska Mitrovica

Ona dodaje da supruga kobnog jutra uočila kada se probudila u dvorištvu kako leži i pomislila da mu je pozlilo.

„Mislila sam da je pao i razbio glavu. Kad sam se približila, onda sam videla da je ruka otkinuta. Kada sam prišla videla sam da ima ozbiljne povrede, pozvala sam decu. Njega sam pokrila čaršafom da se ne uplaše, glavu nisam smela da mu diram“, kaže neutešna žena i dodaje da njen suprug još uvek nije sahranjen.

Foto:TANJUG/Dopisnik Sremska Mitrovica

Iako se navodilo da je nesrećni muškarac ubijen sekirom, istraga je utvrdila da se radi o mačeti.

„Sumnja se da je uhapšeni B. R. (27), u ranim jutarnjim časovima, mačetom naneo povrede sedamdesetosmogodišnjem čoveku po glavi i rukama, od kojih je preminuo“, navodi se u saopštenju policije.

Prema rečima našeg izvora, uhapšeni muškarac je od ranije poznat istražnim organima jer je „petljao“ sa narkoticima.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, B. R. je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Istraga celog slučaja je u toku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar