Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Stefan Tomasevic/ATAImages, Privatna arhiva, Goran Srdanov/Nova.rs

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva za danas je planirano da se ponovo izvrši pretres kuće kod Spuža za koju se sumnja da je mesto u kom su ubijeni Damir Hodžić i Adis Spahić, saznaje nezvanično portal Dan od izvora bliskog istrazi. Ova dva ubistva inspektori dovode u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, saradnicima kavačkog klana.

Kako je portal Dan jutros objavio, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u saradnji sa Specijalnim policijskim odeljenjem, povodom pomenutih ubistava procesuirane su još dve osobe, piše Dan.

Prema ranijim informacijama iz istrage, odmah nakon nestanka Hodzića i njegovog zeta Adisa Spahića, njihove porodice i prijatelji krenuli su u potragu za dvojicom Barana, a snimci sa nadzornih kamera odveli su ih do Spuža, gde im se gubi svaki trag.

Pročitajte još:

Hodzić, koji je navodno bio blizak „škaljarskom klanu„, i njegov zet Adis Spahić, koji nije imao kriminalni dosije, nestali su 14. oktobra 2020. godine.

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore nedavno je saopštilo da su Hodžić i Spahić ubijeni u kući u Stanjevića rupi, nadomak Spuža, optuživši za te likvidacije Beograđane Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, Nebojšu Jankovića i Ratka Živkovića.

Prema ranijim navodima istrage, navodno su renoviranjem kuće osumnjičeni pokušali da sakriju tragove zločina.

BONUS VIDEO: Abazović o parlamentarnim izborima, zimskom snu ustavnog suda i mafije u Crnoj Gori

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar