Foto: libertaspress.me/Sky aplikacija / Ustupljene fotografije

Nakon što je razbijena kriptovana komunikacija na Skaj aplikaciji kavačkog klana, počele su da isplivavaju fotografije vođe kavačkog klana Radoje Zvicera. Osim polu golih fotografija koje je slao svojim saborcima, poslednja fotografija koja je isplivala je u vidno zapuštenom stanju, sa dužom kosom i zavojem preko cele leve ruke.

Na fotografiji on ispred njega na stolu stoji šah, a on je napravio „kiseli“ osmeh.

Fotografija je, kako se sumnja, nastala u periodu nakon njegovog atentanata koji se dogodio 26. maja 2020. godine u elitnom delu Kijeva u Ukrajini gde je vođa kavačkog klana boravio sa porodicom sa lažnim dokumentima. On se u Kijevu skrivao od suparničkog škaljarskog klana.

Radoje Zvicer Foto: detective-info.com.ua

Zvicer je tog dana džogirao ispred zgrade kada se ga u jednom trenutku opkolili crnogorski državljani Emil Tuzović i Stefan (Đukić) Mandić i srpski državljani Petar Jovanović i Milan Branković. Oni su ispalili kišu metaka na njega, a od sigurne smrti ga je spasila supruga Tamara Zvicer koja je pucala u vazduh kako bi oterala napadače i odbranila Zvicera.

Tada su napadači pobegli „smartom“ sa mesta pucnjave. Oni su onda odlučili da se reše automobila koji su koristili, ali je plan pošao po zlu jer su se zapalili što su zabeležile i sigurnosne kamere.

Foto: detective-info.com.ua

Napadači su pokušali da pobegnu iz Ukrajine, ali su nakon nekoliko sati uhapšeni u blizini Odese.

Nakon pucnjave, ukrajinski mediji objavili su fotografije ranjenog Zvicera.

Nakon pucnjave, Zvicer je bio na bolničkom lečenju, međutim, potom je navodno otišao u Crnu Goru jer je dobio dete, a na babinama su tada bili i Marko Miljković i Veljko Belivuk.

Baš u tom periodu, pokušan je i atentat na Miljkovića i na Belivuka, ali je napdače tad sprečila crnogorska policija.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare