Matija S. (27) koji je ranjen u noći između subote i nedelje, jedan sat posle ponoći, u mestu Stubline kraj Obrenovca, odranije je poznat policiji. Prema informacijama portala Nova.rs, ranjeni mladić prijatelj je sa osumnjičenim za kojim se traga zbog ubistva u Obrenovcu koje se dogodilo početkom oktobra. Policija trenutno istražuje da li su ova dva događaja povezana.

Serija obračuna u Obrenovcu nastavljena je u noći između subote i nedelje, kada je ranjen Matija S. (27) iz mesta Stubline, kraj ovog beogradskog prigradskog naselja. On je pogođen sa 4 metaka u noge i stomak, prevezen je u bolnicu ali, kako beogradski mediji javljaju, ranjeni momak odbija svaku saradnju sa policijom.

Ako je suditi prema ranijim krivičnim delima sa kojima se ranjeni Matija dovodio u vezu, ne čudi informacija beogradskih medija da mladić odbija svaku saradnju sa inspektorima. On ima dosije, a protiv njega su krivične prijave podnošene zbog tuče, razbojništva i delikata vezanih za drogu.

Foto: Facebook

Jedno vreme je, kako navodi upućeni izvor portala Nova.rs, proveo u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu.

Motivi ovog napada trenutno nisu poznati, a policija nagađa da li je u pitanju osveta ili je ovo deo šireg obračuna među zavađenim obrenovačkim kiminalnim grupama.

Ubistvo ispred noćnog kluba

Ranjeni Matija S, kako je saznao portal Nova.rs, dobar je prijatelj sa braćom koja su umešana u nedavnu pucnjavu u Obrenovcu u kojoj je smrtno ranjen Stevan Stevanović (46) 8. oktobra ove godine.

Stevanović je, podsećanja radi, bio radnik obezbeđenja koji je došao u sukob sa ekipom čiji je, navodno, član i danas ranjeni Matija S.

Foto: Facebook

Prvo je došlo do sukoba u jednom obrenovačkom kafiću, da bi dan kasnije Stevanović bio teško ranjen dok je obezbeđivao jedan noćni klub „Najt“ u obrenovačkom naselju Rojkovac. Teško ranjeni čovek prebačen je u beogradski Urgentni centar, gde je podlegao povredama.

Policija je imala informacije ko je učestvovao u tuči i pucnjavi u kojoj je stradao Stevanović, ali je jedan od osumnjičenih uspeo da umakne i još se nalazi u bekstvu.

Upravo je on osoba koja se nalazi na zajedničkoj fotografiji sa ranjenim Matejom…

Policija za ovu grupu sumnja da se bavi i iznudama, pa je moguće i da je to jedan od motiva noćašnjeg napada.

Navodno ne pripadaju nijednoj većoj kriminalnoj grupi niti su povezani sa navijačima, ali, prema nekim informacijama, imaju podršku pojedinih inspektora obrenovačke policije. Tako je pre nekoliko godina jednom od njih oduzet „audi A3“, ali ga je kasnije policija vratila.

Bonus video: Pucnjava na Banovom brdu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar