Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs; arhiva Nova.rs

Policija i dalje istražuje gde se tačno u Obrenovcu dogodilo ranjavanje Matije S. (27) iz mesta Stubline. Kako je portal Nova.rs saznao u međuvremenu, ranjeni mladić se kobne večeri, nakon što je upuca, sam dovezao automobilom "smart" do kuće, odakle ga je otac prevezao u bolnicu.

Matija S. (27) teško je ranjen noćas, sat vremena posle ponoći u Obrenovcu, ali policija još nije utvrdila tačno mesto gde se dogodio obračun, jer ranjeni mladić neće da sarađuje sa inspektorima. On je, kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, ranjen u Obrenovcu u šake, noge i stomak, a navodno mu je zrno odnelo deo prsta.

Foto: Facebook

Iako teško ranjen, Matija S. uspeo je da sedne u svoj automobil „smart“ i doveze do kuće u Stublinama. Tamo ga je otac prebacio u svoj automobil i odvezao kod lekara, gde mu je pružena pomoć.

Meštani sa kojima smo danas razgovarali u mestu odakle je ranjeni mladić potvrđuju da znaju njegovu porodicu.

Pročitajte još:

„Znam tu porodicu, otac mu radi u termoelektrani, a imaju i dosta zemlje. Otac je dobar komšija, ali mu se sin odmetnuo. Njega samo pozdravljam i ne ulazim u neke ozbiljnije razgovore. Uhvatio se sa lošim društvom, pa me i ne čudi da se dogodilo to što se dogodilo, mada je on lep i snažan momak“, kaže jedna stanovnica Stublina.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Ovo je samo poslednja u nizu pucnjava u Obrennovcu i okolini u kojima je u proteklih nekoliko godina bilo više mrtvih i ranjenih. Ranjeni momak je od ranije poznat policiji, a protiv njega su podnošene krivične prijave zbog tuča, razbojništva kao i krivičnih dela vezanih za drogu.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Motivi napada na Matiju S. nisu poznati pošto on ne sarađuje sa policijom i za sada se ne isključuje nijedna mogućnost.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za razbojništvo u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar