Foto: Instagram/192_rs/Facebook

Boris Majorski (18) i Dejana Neralić (17) koji su nastradali u utorak u saobraćajnoj nesreći na putu Inđija - Novi Sad, kod raskrsnice za Bešku i Maradik, biće sahranjeni danas, zajedno na groblju u Staroj Pazovi.

Tragedija u kojoj je Srbija ostala bez dva mlada života dogodila se u utorak u popodnevnim časovima na putu Inđija – Novi Sad, kada je na mladi par na motoru „mercedesom“ naleteo S.B. (83) iz Krčedina.

Pročitajte još:

Do tragedije je došlo jer Slobodan koji je bio za volanom „mercedesa“ nije ustupio prvenstvo tinejdžerima na motoru.

Podsetimo, o nemilom događaju kod raskrsnice za Bešku i Maradik se oglasio i MUP. Kako je saopšteno iz ove državne ustanove, S.B. (83) je priveden zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On se sumnjiči da je oko 17:20 časova na putu Inđija – Novi Sad u blizini Beške, upravljajući „mercedesom“, udario u motocikl kojem prethodno nije ustupio prvenstvo.

Foto: Facebook

Kako su roditelji nastradale Dejane ranije ispričali, devojka je tek završila srednju školu, a uskoro je trebalo da proslavi osamnaesti rođendan.

Oni su danas sahranjeni u zajedničkoj grobnici na groblju Stara Pazova.

„Jedino kada će biti razdvojeni jeste danas, kada će iz kapele biti doneti kućama, ali već večeras ćemo ih vratiti u kapelu do sutra kada će im se i opelo i sahrana obaviti istovremeno. Biće sahranjeni u zajedničkoj grobnici na groblju u Staroj Pazovi. Ne želimo da ih razdvajamo ni na onom svetu“, ispričai su ranije članovi porodice Neralić.

BONUS VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar