Foto: Instagram/192_rs/Facebook

Dejana Neralić (17) i Boris Majorski (18) koji su nastradali u utorak popodne kada je na njih na putu Inđija - Novi Sad, kod raskrsnice za Bešku i Maradik, "mercedesom" naleteo S. B. (83) iz Krčedina, biće sahranjeni zajedno sutra na groblju u Staroj Pazovi.

Dejana, koja je nastradala na licu mesta, bila je iz Golubinaca kod Stare Pazove, a članovi njene porodice za Nova.rs navode da je za manje od mesec dana trebalo da proslavi punoletstvo.

Foto: Printscreen Facebook

„Tek je završila srednju školu, tek što je zakoračila u život, u trenu smo je izgubili. Nastradala je sa momkom, Borisom, sa kojim se zabavljala devet meseci, ali je njihova ljubav bila epska. Mnogo su se voleli, neprekidno bili zajedno“, navode neutešni članovi porodice Neralić.

Kako kažu dalje naši sagovornici, za nesreću su saznali na jeziv način.

Foto: Facebook

„Dejanin tata je bio na poslu, a mi kod kuće. Odjednom su samo krenule da stižu poruke saučešća Dejaninoj mlađoj sestri. Dete je počelo da vrišti, da baca telefon. Odmah smo pozvali Borisovog tatu, koji je baš u tom trenutku bio u policiji i saznao šta se dogodilo, odnosno dobio je potvrdu da se radi o našoj deci“, kroz suze navode članovi porodice.

Takođe, dodaju da pritvor i osuda neće povratiti ni Dejanu ni Borisa.

„Znali smo kako Boris vozi, nije mu bio prvi put. Radovali su se tom vikendu i izletu na Vrdniku“, kažu nam. Kako dodaju, u dogovoru sa Borisovim roditeljima, njihova deca biće zajedno sahranjena.

„Jedino kada će biti razdvojeni jeste danas, kada će iz kapele biti doneti kućama, ali već večeras ćemo ih vratiti u kapelu do sutra kada će im se i opelo i sahrana obaviti istovremeno. Biće sahranjeni u zajedničkoj grobnici na groblju u Staroj Pazovi. Ne želimo da ih razdvajamo ni na onom svetu“, navode članovi porodice Neralić.

Pročitajte još:

Inače, Slobodan B. (83) koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nesreću, ipak ima važeću inostranu vozačku dozvolu, sa kojom može da vozi i po Srbiji, saznaje Nova.rs.

Podsetimo, do tragedije je došlo jer Slobodan koji je bio za volanom „mercedesa“ nije ustupio prvenstvo tijendžerima na motoru.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji priveli su S. B. (83) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On se sumnjiči da je oko 17.20 sati, na putu Inđija – Novi Sad u blizini Beške, upravljajući „mercedesom“, udario u motocikl kojem prethodno nije ustupio prvenstvo. U ovoj nezgodi, život su izgubili osamnaestogodišnji motociklista i njegov suvozač, sedamnaestogodišnjakinja. Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi“, naveo je ranije MUP u saopštenju.

VIDEO: Nesreća u Aleksincu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar