Foto:Vesna Lalić/Nova.rs; privatna arhiva

Kuća u kojoj se preksinoć dogodio stravičan zločina kada je Robert Milošev (39) ubio je svoju suprugu Suzanu (41), i dalje je obezbeđena policijskom trakom. Naši reporteri jutros su ispred kuće zatekli slomljeno staklo za koje se veruje da je razbijeno sinoć, kada je Milošev nasrnuo na nesrećnu suprugu koju je potom ubio.

Dok policija i dalje utvrđuje šta se sinoć dogodilo u kući porodice Milošev u selu Bočar, u okolini Novog Bečeja, na licu mesta se i dalje mogu zateći tragovi koji ukazuju na zločin.

Beogradski mediji su preneli da je Milošev osumnjičen da je pucao iz pištolja i pretukao Suzanu, a nesrećna žena je u jednom trenutku uspela da pobegne kod komšinice i potraži zaklon od nasilnika.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

On ju je potom molio da se vrati kući, a kada je nesrećna Suzana na to pristala u ranim jutarnjim satima, Robert joj je navodno naneo povrede nožem, od kojih je preminula.

Izašao iz zatvora pre nedelju dana

Prijateljica pokojne Suzane tvrdi u razgovoru za Blic da se Robert pre nedelju dana vratio iz zatvora u Austriji gde je proveo tri godine zbog navodnog posedovanja i distribucije veće količine narkotika.

„Koliko znam, on je bio deo veće organizovane kriminalne grupe koja je uhapšena u Austriji, a on je kao svedok saradnik zauzvrat dobio minimalnu kaznu zatvora. Kada se vratio nije izlazio iz kuće. Verovatno se plašio osvete te je čekao da vidi da li će neko „provaliti“ da se vratio kući i da li će ga neko od stare ekipe tražiti“, kaže ona.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs;

Dodaje da je Robert, koliko je njoj poznato, bio sklon konzumiranju alkohola ali i lakših opojnih droga.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs;

„Znam da je pre zatvora umeo malo da pretera sa pićem, a nije mu bilo strano ni da s vremena na vreme sa društvom podeli po neki džoint. Za razliku od njega, Suzana mu je bila sušta suprotnost i ne znam šta je radila sa njim“, priča potresena prijateljica.

Bonus video: Snimak ubistva Davorina Baltića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar