Mir u ulici "Braće Grim" u Profesorskoj koloniji na Paliluli presekla je vest da su dva ljudska skeleta pronađena juče u stanu na drugom spratu. Pune četitri godine, niko od komšija nije primetio ništa čudno, a mnogi su informaciju o pronalasku tela čuli naknadno iz medija.

Sablasano tiho bilo je ispred ulaza zgrade u kom su živeli R.V. stara 80 godina i njen 4 godine stariji nevenčani suprug.

U razgovoru sa komšijama saznajemo da je on poreklom bio Italijan, a oni koji su ih poznavali bili su ubeđeni da su otputovali.

Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Da stvar bude jezivija, poznanica nesrećene žene koja je pronađena, informaciju je saznala iz medija.

„Bože, ja sam u šoku. Nisam ih videla dugo, rekoh, sigurno su otputovali. Pa oni su, bre, renovirali stan, sećam se. Ona je bila jako vitalna za svoje godine, plava, ma prelepa“, započinje priču komšinice koja stanuje nekoliko brojeva dalje.

PROČITAJTE JOŠ

Dodaje i da su im deca išla zajedno u školu.

„Moja prijateljica je bila više u kontaktu sa njom. Ja se sećam, išla su nam deca zajedno u školu, ovde u ‘Oslobodioce Beograda’, koliko znam, ćerka joj je živela u Sarajevu. Muž joj je bio Italijan, ali mislim da se nisu venčali“, ističe jedna od komšinica.

Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Stanari susednog ulaza informaciju su najpre čuli u medijima,

„Samo je u jednom trenutku došla policija i izneli su dve crne kese. Iskreno da vam kažem, ja te ljude u životu nisam videla, iako smo tu, ulaz do ulaza“, kaže još od komšinica.

Istraga će utvrditi detalje ove jezive nesreće, kao i sve okolnosti koje su do nje dovele.

BONUS VIDEO:  Ubistvo samoubistvo u selu Telečka kod Sombora

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare