Foto:privatna arhiva Facebook

Anđela M., ćerka Sanje M. (47) iz Pirota koju je u nedelju brutalno ubio Miroslav M., koji je imao zabranu prilaska ženi, napisala je potresnu objavu na društvenim mrežama posvećenu njenoj majci i svim ženama koje su žrtve nasilja.

Između ostalog, u potresnim rečima ova potresena devojka navodi da svima prašta, ne osuđuje i ne mrzi, jer je upravo tako majka naučila.

„Majkice oprosti mi na sledećim rečima, praštam svima jer si nas ti tako učila, učila da ne osuđujemo druge! Ne osuđujem, ne mrzim. Ali o nekim stvarima treba pričati!

Foto:privatna arhiva Facebook

Meni ništa neće vratiti majku! Ali ne verujem da svojim očima čitam ovakve priče i da dobijamo pozive ljudi iz Opštine Pirot i ponudu grada Pirota da plati troškove sahrane, da čitam gradonačelnikove reči kako ohrabruje narod da sve prijave nadležnim institucijama i kako nismo sami pored njih!

Da li je moguće da čitam ovako nešto? Nakon toliko prijava kako je on uznemiravao i pratio jednu nedužnu ženu, kako je uznemiravao celu njenu porodicu, muža i decu, kako smo mi dobijali neprimerne poruke i pozive! Nakon takvih prijava! Grad Pirot poručuje svom narodu da nije sam! Osećam da nemam ni jednu jedinu reč u sebi, dok istovremeno osećam da bih još mnogo toga, danima mogla da pričam. Imam hiljadu pitanja, međutim ni jedan odgovor niti bi imao smisla, niti bi nam je vratio!

Pročitajte još:

Opraštam svima, neće mi značiti ni da monstrum ubica ili nadležne službe priznaju svoje krivice i propuste! Samo imajte obraza i nemojte širiti informacije koje nisu tačne“, napisala je Sanjina ćerka.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u nedelju oko 09 časova dok je nesreća žena kupovala u piljari. Osumnjičeni, koji je imao zabranu prilaska Sanji, prekršio je ovu meru i ispalio joj metak u glavu. Nakon zločina je otišao u policiju i priznao šta je uradio.

BONUS VIDEO: Svedok ubistva žene u Pirotu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare