U mestu Radojevo, pored Srpske Crnje, noćas oko 1.00 sat dogodio se jezivi zločin kada je dečak star 13 godina sekirom i nožem napao Vesnu S. (57) i njenog sina M. S. (17). Komšije u razgovoru za portal Nova.rs otkrivaju da ovo nije prvi put da je dečak problematičan.

„Dečak i ranjeni tinejdžer su se ranije družili i juče u toku dana je taj dečak došao u njihovu kuću i sedeli su u dvorištu. Šta se tačno dogodilo i šta je bio povod za napad, to oni znaju. Sin i majka su pukom srećom ostali živi“, kaže jedan od komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kako Nova.rs saznaje na licu mesta, grupa mladića koja je sedela u dvorištu u komšiluku čula je zapomaganje. Kada su došli u dvorište u Ulici Maršala Tita, zatekli su M. S. kako leži i rukama se drži za stomak. Oni su odmah našli gazu i pritisnuli su mu ranu i tako mu spasili život. Vesna se posle napada u kom je takođe teško povređena, vratila u kuću i legla u krevet i nju su ti mladići tamo pronašli. Oni su obavestili policiju koja je brzo došla na lice mesto.

Napadač je identifikovan, a potom i priveden, a uhapšen je njegov otac zbog zanemarivanja.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Po rečima meštana, ovo nije prvi put da taj dečak pravi probleme u selu, a i njegova porodica nije na dobrom glasu.

„On je bežao iz škole, pa ga onda vrate u školu dok ne uzmu pare od socijalne pomoći, a potom se on ponovo vrati na ulicu. Već je jednom pravio probleme kada je ukrao građevinsku mašinu i vozio je po selu dok je imao goriva. Kada je istrošio gorivo, on ju je ostavio i otišao. On i M. S. su se družili, iako je M. S. išao u školu za konobare u Zrenjaninu. Čak se pričalo da su zajedno bušili gume na automobilima po selu“, kaže meštanin Radojeva.

Vesna S. je inače bila teško bolesna i po priči komšija, imala je karcinom. Svi su zbog toga zabrinuti da li će ona i njen sin preživeti napad.

Kuća u kojoj se krvoproliće dogodilo je zatvorena policijskom trakom i u njoj trenutno nema nikog.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Muž joj radi u Beogradu, a tamo je i jedna njihova ćerka, dok je druga u Zrenjaninu. Oni su dobra porodica i sa njima ranije niko nikada nije imao problema“, kažu nam komšije. Inače, osumnjičenog dečaka meštani opisuju kao „snažnog i nabijenog“, te kažu da izgleda starije od svojih vršnjaka.

Bonus video: Dve osobe stradale u požaru u Kikindi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar