Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

"Komšije su čule da neko viče na ulici, a kad su izašli, našli su njega. Povređen je trčao", reči su R. L., meštanke Radojeva, sela u kojem je sinoć oko 1 sat ujutru dečak (13) sekirom napao V. S. (57) i njenog sina M. S (17).

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, mladić M. S. (17) zatečen je u Ulici Maršala Tita ispred broja 100 sa ubodnim ranama na stomaku. U kući je zatečena njegova majka V. S. sa povredama glave.

„Njih je sekirom napao dečak (13) iz Radojeva. U Urgentni centar Zrenjaninske bolnice majci i sinu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život“, kaže izvor „Blica“.

Kako kaže meštanka koja poznaje V. S. i njenog sina M. S., sedamnaestogodišnjem dečaku je odstranjena slezina, a oštećeni su mu i jetra i pluća.

„Njegova majka je na neurohirurgiji u Novom Sadu jer će zbog udaraca morati da ide na još jednu operaciju. Majka je skoro bila operisana od kancera i mislim da je krenula na analize neke, jer su joj pronašli cistu na vratu kako sam čula, a sin joj ide u srednju školu za konobara u Zrenjaninu, putuje i to je verovatno dečak sa kojim se družio“, kaže meštanka.

Kako dalje priča za „Blic“, M. S. je povređen trčao ulicom i pao ispred kuće komšije.

„Našle su ga komšije koje su jako dobre sa njim. Oni su tada sedeli u dvorištu kada su čuli da neko viče na ulici. Kada su izašli, našli su njega“, kaže meštanka.

Otac priveden, krivična prijava i protiv majke

Kako nezvanično saznaje „Blic“, ocu maloletnog dečaka K. L. (31) je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela – zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta.

Krivična prijava u redovnom postupku će biti podneta i protiv N. T. (32), majke maloletnog dečaka, i to zbog krivičnog dela – zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta.

Bonus video: Uviđaj na pumpi u Rušnju posle ubistva Ranka Eskobara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare