Foto:Arhiva Nova.rs; shutterstock

Vuk V. (20), koji je 29. januara pretučen ispred restorana „Petošević“ na Novom Beogradu, a koji je nažalost podlegao povredama u nedelju od posledica teških povreda koje je zadobio u tuči, biće sahranjen u petak, na beogradskom groblju Orlovača.

Kako za Nova.rs govori porodični prijatelj porodice nastradalog mladića, njegova majka i sestra su neutešne.

„Kada su deca bila mala, njihov otac Zoran, moj pokojni drug, preminuo je od posledica moždanog udara. Samo je došao jedan dan i rekao da ga boli glava, nakon čega je rekao supruzi: „Čuvaj decu ako se meni nešto dogodi“, posle čega je pao i preminuo njoj na rukama“, kaže naš sagovornik.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

On dodaje i da se Vukova majka borila da sina i ćerku izvede na pravi put.

„Trudila se, radila, borila. Teško je podnela gubitak supruga, ali od saznanja da je i Vuka izgubila, non-stop je pod sedativima, samo gleda i ćuti, zanemela je od bola. Vuk se nedavno zaposlio kako bi pomogao majki, odnosno kako bi preuzeo brigu o porodici“, netešno govori naš sagovornik.

Mladić će biti sahranjen u petak, a kako naš sagovornik dodaje, Vuk će biti sahranjen pored oca.

„Ceo život mu je falio otac, a sada će, nažalost, počivati pored njega. Strašno šta može da se dogodi, otišao je sa osmehom koji ga je krasio da upriliči rođendan drugarici, nakon čega se danima borio u bolnici, da bi sada organizovali njegov poslednji ispraćaj. Niko ne može da poveruje da je ovo moguće“, zaključuje sagovornik našeg portala.

Foto: Privatna arhiva

Zbog stravične tuče uhapšen je Predrag R. (21), kom se na teret stavlja da je bezobzirnim, nasilničkim ponašanjem pokušao da ubije Vuka. Predrag R. se sam predao policiji 7. februara u pratnji svojih roditelja.

„Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, odnosno rekao je da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče, da Vuka V. ne poznaje od ranije i da mu je žao zbog svega što se desilo. Takođe je tvrdio da je i on pretučen, kao i da se nada da će povređeni mladić preživeti“, nezvanično je rekao izvor.

Pročitajte još:

Tuča se dogodila tokom proslave rođendana dve devojčice, a sukob je izbio između dve grupe mladića – sa Miljakovca i iz Rakovice.

„Nije poznato da li je reč o nekom ranijem sukobu, ali je jedan od Vukovih prijatelja, koji su inače iz te grupe mladića iz Rakovice, čuvši da će biti tamo i druga ekipa sa Miljakovca – odbio da ide na rođendan. Kažu da je njih desetorica tuklo Vuka i njegovog drugara“, kaže naš sagovornik.

Vuk je u tuči zadobio teške telesne povrede – oštećenje mozga, prelom vilice i oštećenje pluća.

„Pluća su u nekom trenutku osposobili, trebalo je da ima operaciju vilice, a pronašli su i neurohirurga koji je trebalo da ga operiše. Ipak, Vuk je dobio povišenu temperaturu usled čega je došlo do odlaganje operacije, i nažalost, Vuk je u međuvremenu preminuo“, zaključuje izvor.

BONUS VIDEO: Okretnica autobusa na Karaburmi na kojoj je žena tragično izgubila život

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare