Pucnjava na Banovom brdu Foto:Vesna Lalić/Vesna Lalić/Nova.rs

Organizacija "Beograd u pokretu" poziva građane da podrže peticiju za hitnu rekonstrukciju Požeške ulice na Banovom brdu jer, kako se navodi u saopštenju, svakodnevni prolazak ovom saobraćajnicom postao je izuzetno otežan za vozače, bicikliste i pešake.

Iz organizacije podsećaju da je poslednja rekonstrukcija Požeške ulice urađena još 2009. godine a i tada nije urađena kako treba.

PROČITAJTE JOŠ

„Požeška ulica, kao jedna od centralnih saobraćajnica na Banovom brdu, zaslužuje da bude jedna od najlepših u Beogradu. Rekonstrukcija nije samo pitanje komfora, već i bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Zato pozivamo sve sugrađane da potpišu peticiju i pridruže se našem zahtevu za kvalitetnijim, sigurnijim i lepšim uslovima za kretanje u ovom delu grada“, poručuju u saopštenju i dodaju:

„Zajedno možemo da napravimo promenu i osiguramo bolje uslove za sve stanovnike Banovog brda i Beograda. Potpišite peticiju i podržite našu inicijativu“, navodi „Beograd u pokretu“.

BONUS VIDEO Stanari uplašeni zbog rupe u ulici Pere Velimirovića: Nastala zbog radova na kanalizacionoj mreži i ostala neobezbeđena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare