Karlos Alkaraz
Karlos Alkaraz; Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Karlos Alkaraz je objavio novu liniju patika, a ona je privukla mnogo pažnje zbog trenutka u kom je to uradio.

Poznati proizvođač sportske opreme je izradio posebne patike za Alkaraza, a detalji su oduševili mnoge navijače.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, na patikama je ispisano „Just do 1t“, što je čuveni slogan „Najkija“, ali i slogan koji više i nije tačan. Jeste Alkaraz uspeo da postane najbolji teniser sveta, ali dok su patike izašle u prodaju tu titulu je već vratio Novak Đoković osvajanjem Australijan opena.

Veliku pažnju je privukla i poruka koju je Alkaraz rekao prošle godine, a koja je sada ostala ovekovečena na patikama.

Alkaraz je pojasnio da mu je deda jednom prilikom poručio da je ključ uspeha 3C („Cabeza, Corazón, Cojones„), odnosno mozak, srce i testisi (prikazani kao dve teniske loptice).

„U teškim trenucima uvek se setim onoga što mi deda govori. Oni ističe tri stvari, tri puta C – cabeza, corazón, cojones – glava, srce, m***. Toga se uvek držim i pokušavam ja da budem taj koji odlučuje“, poručio je Alkaraz nakon što je u savladao Huberta Hurkača u polufinalu turnira, prethodno i Miomira Kecmanovića u četvrtfinalu. Zanimljivo da je i Đoković imao sličnu poruku nekoliko sekundi nakon što je osvojio Australijan open ove godine.

Ipak, ove patike su izazvale veliku pažnju, a mnogi navode da je samo trebalo da budu objavljene kada je Alkaraz bio prvi na svetu.

@carlosalcaraz 😍 Thanks @Nike!!! 🧠❤️🥚🥚 #tennis #sports #nike #sneakers ♬ Big Boy Speed Up - Dj Kampung

BONUS VIDEO Alkaraz osvojio US Open i ušao u istoriju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar