Novak Đoković Foto:Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Novak Đoković uspešno nastavlja pohod na svoju osmu titulu na Vimbldonu nakon što je u trečem kolu savladao Aleksa Popirina u četiri seta posle velike borbe.

Novak Đoković uspešno nastavlja pohod na svoju osmu titulu na Vimbldonu nakon što je u trečem kolu savladao Aleksa Popirina u četiri seta posle velike borbe.

Srpski teniser kao i uvek u Londonu ima podršku čitave porodice. Pored supruge Jelene tu su i njegova deca Stefan i Tara, aovaj turnir je često i pun neobičnih anegdota.

PROČITAJTE JOŠ

Tako svi pamte snimak kada je Stefan „isprozivao“ tatu kada mu je rekao da ne zna da namesti trambolinu, a igra finale Vimbldona. Novak ističe da je i sada zanimljivo u njihovoj kući u pauzama kada nije na terenu, a ispričao nam je i neke zanimljive anegdote.

„Kad smo kod tih podešavanja… Sad smo baš u Crnoj Gori podešavali s majstorima one ljuljaške, kačili smo u stanu, pa je on tu bio glavni komičar koji je zadavao zadatke, te sam ga jurio po stanu da mu dam i on nešto da radi. Zanimljivo je, stvarno je zanimljivo. On kaže „moja glavna uloga je da sve zasmejavam“, voli takvu ulogu. Uvek sa njim neki štosevi i zezanje“, priča Novak dogodovštine sa sinom uz širok osmeh.

Podelio je sa nama i jednu zanimljivu anegdotu sa ovogodišmnjeg Vimbldona.

„Danas smo igrali bilijar. Iznenadio me je, pobedio me je, napredovao je u bilijaru, ali… Krade mali! Ono, pravilo je kada promašiš da uzmeš onu belu loptu i staviš gde hoćeš. On onda „nisam gledao“, pa „svetlo“, tako… Ko mu je tata, ne možemo znati odakle mu to“, nasmejao se Novak.

Objasnio je i zbog čega posebno voli Vimbldon i kada je porodica u pitanju.

„Vreme koje provodim sa njima je neprocenjivo, pogotovo na Vimbldonu, to nije samo meni omiljeni turnir, već i od moje supruge i od Stefana i Tare. Oboje vole da budu ovde. Jedinstveno je, odiše istorijom i tradicijom, lepo je. Stefan voli da igra na travi, igra i u dvorani, trenira sa trenerom, tu su deca i od Boba Brajana i raznih igrača koji svake godine igraju sa njim. Kvalitetno provodimo vreme, idemo i do šume, volimo to naše neko vreme, pravimo kućice na drvetu i svašta nešto. Bili smo i do grada, ali uglavno smo tu u Vimbldonu jer se dosta izgubi vremena u saobraćaju, važnije je da budemo odmorni, ali uvek imamo neke razonude“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar