Foto: Printscreen Youtube / Balkan Handball

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar kaže da je njegova ekipa namučila Nemačku, a svoje utiske je podelila i rukometašica Jovana Jovović.

Srbija je u subotu uveče poražena od Nemačke 31:21 (13:14, 8:17) u meču grupe 3 Svetskog prvenstva. Srpkinje su još ranije izgubile šansu za četvrtfinale, tokom većeg dela susreta sa Nemicama su se dobro držale i bile u dostižnom zaostatku.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, tokom drugog poluvremena se desio pad koji su igračice Nemačke znače da kazne.

„Igrali smo 40 minuta na odličnom nivou, Nemačka je imala problem da nam parira. Potom smo izgubili ritam, želeli smo što pre da se vratimo iz zaostatka i nismo uspeli“, rekao je Bregar posle utakmice.

Igračica našeg nacionalnog tima Jovana Jovović objasnila je deo razloga zbog čega Srbija za sada u drugoj fazi nema ni bod.

„Volela bih da javnost bude svesna u kakvim smo okolnostima došli na takmičenje. Koliko devojaka prvi put igra u seniorskoj reprezentaciji i koliko imaju godina. Meni je ovo prvo prvenstvo na kom imam neku ulogu, iako sam četiri godine tu i stičem utisak da bi uz malo podrške i vere u nas od strane javnosti izvukle poslednje atome snage. I umesto 45-50 minuta odigrale bismo sjajno svih 60“, rekla je Jovovićeva.

Rukometašicama Srbije ostao je još jedna utakmica i u ponedeljak od 15.30 igraju protiv Japana.

BONUS VIDEO: Teška povreda hrvatskog rukometaša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar