Dugo jedna borba nije izazvala toliku pažnju kao veliki povratak Džona Džonsa, samo par minuta nakon što je osvojio šampionski pojas, već je zakazan novi spektakl. Hrvatskom borcu su pročitali sa usana šta je poručio Džonsu.

Džon Džons (35) se vratio u oktagon u velikom stilu i savladao Sirila Ganea u Las Vegasu (UFC 285) i tako osvojio pojas u teškoj kategoriji.

PROČITAJTE JOŠ

Bila je ovo njegova prva borba u teškoj kategoriji nakon što je godinama dominirao u poluteškoj. Odmah nakon borbe je odlučio da izazove sledećeg protivnika – Stipe Miočić mu nije ostao dužan.

Očekuje se da borba bude održana tokom jula.

„Tako je, želim Miočića, dajmo navijačima ono što oni žele. Spreman sam za tu borbu i želim je na leto. Stipe, ti si najveći teškaš svih vremena i to je ono što želim. Nadam se da si spreman, jako želim tu borbu“, rekao je Džons, a onda je kamera snimila reakciju Miočića.

Sa usana mu se moglo pročitati „Napraviću od tebe moju k****“.

Ipak, ubrzo je Miočić stao pred mikrofon ne bi li mu odgovorio.

„Nemam šta mnogo da kažem, vidimo se u julu. Ne moram posebno da treniram, radiću kao inače i prebiću ga. Rekli su mi da će borba biti u julu i ja ću biti spreman. Hteo sam tu borbu već sad, ali se nije dogodila. Čekaću jul, uopšte nije bitno“, poručio je Miočić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar