Foto: Printscreen Youtube

Nekadašnji odbojkaški reprezentativac Italije Roberto Kazaniga bio je žrtva najneverovatnije moguće prevare koja se otegla na duže od decenije.

Kazaniga je 13 godina verovao da je u vezi sa top modelom Alesandrom Ambrozio, nekadašnjim licem „Viktorijas sikreta“, jer su mu njene fotografije stizale od „Maje“, žene koja ga je varala.

PROČITAJTE JOŠ:

Odbojkaš je spomenutu ženu upoznao preko posrednika, takođe umešanog u prevaru i sa Majom je započeo vezu na distancu.

Čuli su se telefonom, dopisivali, ali se nikad nisu videli, jer je Maja to uvek pravdala bolešću, poslom ili nekim trećim izgovorom.

Šampion sa Mediteranskih igara 2009. sa Italijom priznaje da se zaljubio i upao u bizarnu situaciju da je u vezi sa ženom koja nikad zapravo nije ni postojala.

Tačnije, Ambrozio postoji, samo joj je ukraden identitet, a Kazaniga sa njom nikad nije ni bio u kontaktu.

„Nikad se nismo sreli i dala mi je hiljadu izgovora, bolest, posao… A onda opet, taj glas preko telefona, iz razgovora u razgovor. Zaljubio sam se isto kao da smo se viđali i bio sam ‘pečen'“, priznao je odbojkaš, a prenela je Gazeta delo Sport.

Za 13 godina nepostojeće veze, Kazaniga je poslao poklona u vrednosti od 700 hiljada evra. Tako bar on kaže.

„Kako sam joj dao sav taj novac? Ne znam iskreno, hiljadu evra ovde, dve hiljade tamo i ukupno smo došli do 700 hiljada. Sad kad je ovaj košmar gotov, osećam se kao da sam se probudio iz kome zbog koje sam izgubio tri decenije svog života“, kaže Kazaniga.

Roberto danas igra u Seriji B, u Đoji del Sole, a rođaci i prijatelji su ga naterali da se osvesti.

Naknadno je otkriveno da je u prevaru umešana Kazanigina prijateljica i njen pravi dečko, dok je novac išao jednoj ženi sa Sardinije.

BONUS VIDEO: Smailagić daje trojku, brani, pa onda moćno zakucava

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare