Foto: Dusan Milenkovic/Starsport

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović dao je dobar znak kada je reč o Hasanu Martinu posle velike pobede svog tima nad Igokeom.

Martin se posle dva meseca vraća polako u stroj, a Zvezda je u nedelju pobedila Igokeu sa 104:71 u meču 18. kola ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ:

U tom meču su pucale trojke na sve strane, a pogađali su ih Nedović, Petrušev, Vildoza, Dobrić…

„Mislim da smo počeli u prvom poluvremenu, 20 minuta smo igrali skoncentrisano u odbrani i napadu, imali smo fluida, napravili razliku i nakon toga smo odigrali nešto, da neki igrači igraju više nego uobičajeno. Uradili smo šta je trebalo da uradimo“, rekao je Ivanović.

Osvrnuo se i na šut za tri poena, gde je Zvezda dala 19 trojki iz 31 šuta.

„Ima mnogo razloga i prvi i osnovni je odbrana koja se igra u utakmicama Evrolige i odbrana koja se igra ovde“, kratko je prokomentarisao Ivanović.

„Naš sistem napada je uvek isti, samo zavisi od odbrane i ko ima više mogućnosti da poentira. Nismo u suštini igrali ništa drugačije nego u ostalim utakmicama“, dodao je trener Zvezde.

Kada je reč o Hasanu Martinu, za njega Ivanović kaže da je on fizički dobro, ali je dva meseca van ritma.

„Fizički je dobar, ali da bi igrao, trebaće mu vremena. Počeo je da trenira sa nama, ali trebaće mu vremena. Isto je kao sa Nikolom. Da može da se igra, a da se ne trenira, niko ne bi trenirao. Mora da se trenira da bi igrao dobro“, kaže Ivanović.

I ostatak ekipe je dobro i fizički i psihički, ali kaže da jedini meč gde je manjkavosti bilo, onaj sa Virtusom.

„Tu nismo ličili na sebe, ostalo je bilo ok“, zaključio je Duško Ivanović.

BONUS VIDEO: Bizarna scena, lopta sudiju pogodila u glavu, Zvezda postigla poene

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar