Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Ovaj pokušaj taktike nije pomogao torinskom klubu da izbori bolji rezultat, pošto je Roma slavila ubedljivo.

Het-trik Paula Dibale bio je dovoljan Romi da pobedi Torino sa 3:2 u meču 26. kola Serije A. U tim trenucima se još uvek nije naširoko znalo kakvu uvertiru je imao ovaj meč, o čemu je pisao Il Mesađero.

PROČITAJTE JOŠ:

Italijani pišu da je pred meč jedan od pomoćnika Ivana Jurića iz Torina otišao da gleda trening Rome i probao da špijunira Danijelea De Rosija.

Neočekivani „upad“ je poremetio ritam i pripremu De Rosijevog tima, pa je morao da pomeri taktički deo treninga.

Da sve bude još čudnije, reagovala je i policija, koja je privela Mikelea Orekija, Jurićevog pomoćnika optuženog za špijunažu.

Orekio je oko 16 časova dan pre meča pronađen skriven među drvećem u blizini Sportskog centra Bernardini, a ranije je isti čovek špijunirao tim i dok ja na njegovoj klupi bio Žoze Murinjo.

Tada ga je prepoznao Nunjo Santos, trener golmana kod Murinja. Jurić je naknadno komentarisao i čitavu situaciju tako što se pravio da ništa ne zna.

„Prvo moram da shvatim šta se desilo. Nemam ništa da kažem“, rekao je hrvatski stručnjak. Špijunaža na kraju nije pomgla „bikovima“ koji su poraženi sa 3:2, pa je Roma uzela bitne bodove u borbi za Evropu naredne sezone.

U međuvremenu su i navijači posvetili transparent na kom se vidi oslikan čovek sa durbinom na kom piše prezime trenera i natpis „špijun“.

BONUS VIDEO: Pretrčao 70 metara i dao gol Fenerbahčeu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar