Foto: EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Srpski fudbalski reprezentativac Petar Ratkov upisao se u strelce u meču Salcburga i Rapida iz Beča.

Nažalost po svoj klub, nije uspeo da doprinese pobedi, ali jeste bar kumovao izjednačenju u završnici prvog poluvremena.

PROČITAJTE JOŠ:

Igrao se treći minut nadoknade kada su njegovi saigrači vukli loptu i driblali sve do unutrašnjosti kaznenog prostora Rapida.

Lopta je nekako stigla do Ratkova od Dorgelesa Nenea, a srpski internacionalac je bez dvoumljenja dotrčao iz drugog plana i pucao iz prve.

Pogodio je donji, levi ugao gola protivnika, pa je golman Rapida Niklas Hedl u tom trenutku drugi put savladan na meču za 2:2.

Prethodno su golove za Rapid davali Isak Janson i Jonas Aure u 19. i 38. minutu, dok je Nene dao prvi gol za Salcburg u petom. Rapid je u nastavku uspeo da pobedi pogotkom Jansona u 60. minutu.

Ovaj gol Ratkova dolazi neposredno nakon što je uvršten na spisak reprezentacije Srbije za mečeve sa Španijom i Danskom u Ligi nacija. A s obzirom na to da Dragan Stojković Piksi ne može da računa na neke od najboljih igrača poput Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, nema sumnje da će Ratkov morati da dobije zavidnu minutažu.

BONUS VIDEO: Gol PSV za 1:0

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare