Danijel Ljuboja
Danijel Ljuboja; Foto: Pedja Milosavljevic

Dva bivša fudbalera Srbije gotovo su potpuno nestala iz fokusa javnosti, a njihova poslednja fotografija izazvala je veliku pažnju.

PROČITAJTE JOŠ

Na fotografiji pred vama se nalaze Danijel Ljuboja i Saša Ilić, koji su godinama sa uspehom nastupali u francuskom prevenstvu i Premijer ligi.

Ljuboja je sa Srbijom i Crnom Gorom bio i učesnik Svetskog prvenstva 2006. godine u Nemačkoj, a godinama unazad se bavi menadžerskim poslom.

Mnogi su ga upamtili po ludim frizurama, a znao je sa vremena na vreme da promeni imidž i iznenadi sve. Često je imao jednu ili više plavih linija u kosi, pa je privlačio pažnju gde god da se pojavi.

Centarfor je nosio dres Sošoa, Strazburga, Pari Sen Žermena, HSV, Volsfburga, Grenobla, Nice, Legije iz Varšave i na kraju Lensa, gde je i završio bogatu karijeru.

Saša Ilić je rođen u Australiji, a ima i pasoš te zemlje. Pamti se njegova čuvena sezona 19997/1998 kada je vezao 10 utakmica bez primljenog gola u dresu Čarlton Atletika. U velikom finalu baraža za Premijer igu je odbranio penal Majklu Greju i uveo ovaj engleski klub u elitno društvo.

Fotografiju je objavila Olga Kindler, rapidni transformacioni trener, a ona se brzo proširila društvenim mrežama.

BONUS VIDEO Piksi o atmosferi u timu: Nema boleština i laži, ja sam tu samo da ih ubedim da mnogo vrede

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar