Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da trijumf nad Partizanom nije pobeda sezone njegove ekipe.

Zvezda je bila bolja u meču u kom je praktično morala da dobije da bi ostala u trci za titulu. Pogotke za aktuelnog prvaka Srbije postizali su Ohi Omoižuanfo u 30. minutu i Aleksandar Katai u 43.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nije još pobeda sezone, ali ako se sećate, pričao sam da smo spremni. Jedna od mnogo bitnih utakmica koja čeka Crvenu zvezdu, kako sad tako i u budućnosti. Mi smo je spremili, momci su odradili posao za deset u svakom delu terena. Pričali smo o sitnicama, o detaljima. Možda se to ne vidi golim okom, to je bilo dosta rada koji se ne primećuje. Ovo su njihove zasluge. Idemo dalje“, rekao je Stanković posle meča za Arenu sport.

Trener crveno-belih konstatovao je da se za ovakve utakmice „živi“, a otkrio je i šta Zvezda dobija osim što je prišla na dva boda zaostatka večitom rivalu.

„Slažem se, znači dosta na samopouzdanju, da potvrdimo da smo mi šampioni od prošle godine. Igrali smo dobar fudbal, nismo zaboravili da ga igramo. Usput se dese neki kiksevi koje smo prihvatili. Dosta smo naučili, dosta. Nije bilo lakih momenata, ali prebrodi se sve, preboli se i ide se napred. Rekao sam da imamo 16 finala, tako ćemo gledati svaku sledeću utakmicu i idemo da damo svoj maksimum“, konstatovao je Stanković.

BONUS VIDEO: Grobari zapalili stolice na jugu tokom derbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar