Foto: Nova.rs

Španski fudbaler Alehandro Grimaldo kaže da je reprezentacija "furije" zaslužila da pobedi u Beogradu.

Umesto toga, Španija je sa Srbijom u četvrtak uveče na Marakani odigrala 0:0 u prvom meču grupe 4 u diviziji A Lige nacija.

PROČITAJTE JOŠ:

Svaka od ekipa je imala poneku šansu, Srbija je bila daleko borbenija nego pre dva i po meseca na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i to se isplatilo protiv novog prvaka Evrope.

Zbog toga, ako su svi i mislili da će ovako moćna Španija da dobije lako, prevarili su se. Grimaldo kaže da nije očekivao lak posao.

„Ja nisam mislio tako. Bio je ovo vrlo težak meč u Srbiji protiv dobrog tima. Mislim da je prvo poluvreme za nas bilo veoma teško, a u drugom smo bili mnogo bolji i zaslužili smo da pobedimo. To je fudbal i moramo da radimo mnogo da bismo igrali bolje u nedelju“, kazao je Grimaldo srpskim novinarima posle utakmice.

„Srbija nam je uvek veoma težak rival i ima dobru ekipu. Mi smo igrali kako treba, trebalo je još i da dobijemo, ali moramo da se popravimo u sledećoj“, dodao je.

Španija naredni meč igra za tri dana u gostima Švajcarskoj od 20.45, dok Srbija istog dana gostuje Danskoj od 18 časova.

Na pitanje o tome kako je doživeo atmosferu na stadionu „Rajko Mitić“ Grimaldo kaže da nije bilo loše. Istakao je i dvojicu srpskih igrača u prvi plan, pošto ih poznaje iz klubova.

„Dobar je stadion, dobra atmosfera, ali mi mislimo o sledećem meču. Imaju dobre igrače, sa Živkovićem sam igrao u Benfiki, isto znam i Jovića“, napomenuo je igrač Španije.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić – prvi gol u sezoni 2024-25

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare