Nimalo lepe scene posle utakmice.

Jakup Sekizkok, pomoćnik Ergina Atamana, bio je vidno neraspoložen i iznerviran po završetku utakmice između Crvene zvezde i Anadolu Efesa.

PROČITAJTE JOŠ...

Tim iz Istanbula poražen je od Zvezde u Beogradu 94:75, a meč je protekao u potvrdi netrpeljivosti između navijača crveno-belih i trenera aktuelnog prvaka Evrope još iz perioda kada je, kao trener Galatasaraja, navijače Zvezde nazvao „teroristima“ malo nakon što je Marko Ivković ubijen pred meč crveno-belih i Galate u oktobru 2014. godine u okviru Evrolige.

Od tog trenutka svaki „susret“ Atamana i zvezdaša protekne u znaku velike netrpeljivosti, a drugačije nije bilo ni ovog puta. Sa tribina su se u više navrata prolamale psovke i uvrede na račun Atamana, što je Sekizkoku zasmetalo, pa je „opleo“ po navijačima Zvezde:

„Pre svega, žao mi je što su navijači vikali nepristojne stvari i vređali Ergina Atamana. To je nedostojno košarke“, rekao je Sekizkok.

„Što se utakmice tiče, igrali su snažno, borili su se, igrali jaku odbranu uz mnogo kontakta. Uspeli smo da nađemo ritam u napadu do početka četvrte četvrtine, kada smo ostali bez energije. Bez dvojice plejmejkera, bilo je teško da ostanemo u igri. Ali držali smo se 32-33 minuta, zadovoljni smo borbom“, bio je kratak pomoćnik Atamana pre nego što je ustao i dao znak da neće biti pitanja, te napustio konferenciju.

BONUS VIDEO Luda trojka Markovića pa nestvarni Kampaco za delirijum u Pioniru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar