O pritisku i nošenju sa istim na potpuno drugačije načine u različitim sredinama pričali su Mića Berić i Dušan Kecman

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Pick and roll“ smo vrteli na našem portalu, a u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić sa još jednim specijalnim gostom Dušanom Kecmanom i Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Između ostalog, analizirali smo duplo kolo tokom kojeg su večiti zabeležili polovičan učinak, a osvrnuli smo se i na ono što ih čeka u 10. rundi – Partizan gostuje Efesu u petak (18.30), dok Crvena zvezda istog dana (20.30) čeka milansku Olimpiju.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je bila rasturila Fenerbahče, pa poražena od Olimpijakosa, Partizan je izgubio u Minhenu a slavio protiv Albe u Areni, i ta utakmica je privukla posebnu pažnju. Crno-beli su se mučili i trijumfovali, a presudio je jedan detalj u trećoj četvrtini.

Kako je Mića Berić objasnio, i dalje nikome nije jasno zašto je trener berlinskog tima, Izrael Gonzales, tražio čelendž, time je dodatno pokrenuo publiku i atmosferu u Areni, a on i njegov gost smatraju da mu posao nije ugrožen i pored očajnog početka sezone.

O pritisku i nošenju sa istim na potpuno drugačije načine u različitim sredinama upravo su Mića i Kecman pričali na šaljiv način, a video vas čeka u vrhu teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Berićem i Kecmanom – epizoda 5