Foto: YouTube/MTV

MTV nagrade "Zlatne kokice" za najbolje glumce, glumice, filmove i serije, dodeljene su proteklog vikenda onlajn zbog aktuelnog štrajka scenarista u Holivudu. Umesto ceremonije uživo, pobednici su se obratili fanovima putem unapred snimljene emisije.

MTV fanovi širom sveta glasali su u 19 kategorija, a trijumfovala je serija „The last of us“. Pedro Paskal osvojio je nagradu u kategoriji najboljeg heroja i priznanje za najbolji dvojac zajedno sa glumicom Belom Remzi, a sama serija proglašena je najboljom.

– Hvala svima. Čuo sam da je 77 miliona ljudi učestvovalo u glasanju. Zaista impresivno. Ovu nagradu posvećujem deci i mladim ljudima jer su za mene oni pravi heroji. Zaslužujete da živite u svetu koji je po vašoj meri i koji vam obezbeđuje sve što vam je potrebno, zdravlje, zaštitu i sigurnost. Hvala svima koji su učestvovali u kreiranju serije „The Last of Us“. Za mene je sve ovo bilo veliko zadovoljstvo i osećao sam se kao deo velike familije – poručio je glumac, dok se u pozadini čula pesma „Ode to My Family“, čuvenog benda „Cranberries“.

Za najbolji film proglašen je šesti nastavak kultnog horora „Vrisak“, za najbolju ulogu u filmu „Kokice“ je osvojio Tom Kruz za „Maverika“, a glumac je priznanje proslavio u avionu.

Foto: MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

– Hvala vam na ovoj nagradi. Snimam filmove za vas. Volim vas. Volim da vas zabavljam. Nema boljeg osećaja i nadam se da ćete uživati i u drugim stvarima – rekao je Tom Kruz i najavio prikazaivanja novog filma iz franšize „Nemoguća misija“, koji stiže ovog leta.

Džena Ortega dobila je MTV nagradu za ulogu Srede u istoimenoj seriji. Tejlor Svift je osvojila „Zlatne kokice“ za pesmu „Carolina“ u filmu „Where the Crawdads Sing“, dok je Selena Gomez osvojila naradu za najbolji muzički dokumentarac.

Celokupnu listu nagrađenih možete videti ovde.

Bonus video: Ani Erno je na imanju gde živi obaveštena da je postala dobitnica Nobelove nagrade za književnost

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar