Arsenal fest Foto:LiveProduction

U kragujevačkom Kneževom arsenalu večeras počinje 13. izdanje Arsenal festa koji ove godine traje četiri dana. Na tri bine, od 28. juna do 1. jula, smenjivaće se svetske, regionalne i domaće muzičke zvezde.

Novina za sve posetioce je što je od ove godine prvi put uvedena kartica za plaćanje, koja će biti jedino zvanično sedstvo za kupovinu pića, hrane i ostalih proizvoda na Arsenal festu.

Foto: Promo

Na četvorodnevnom muzičkom festivalu, smenjivaće se zvučna imena svetski poznatih bendova, kao i zvezde regionalne i domaće muzičke scene.

Festival večeras otvaraju Parni Valjak (feat Igor Drvenkar), Joker Out, a prvog dana nastupiće i bend Buč Kesidi koji je već dobro poznati arsenalskoj publici.

Tokom festiivala na tri scene publika će moći da uživa u koncertima The Cult, Clutch, Parov Stelar, Gibonni, Smak +, Vlatka Stefanovskog, Nemanje Radulovića, Beogradskog sindikata, benda Dubioza kolektiv koji su višestruki povratnici na festival, kao i u izvođenju više od 50 drugih muzičara, bendova i di-džejeva.

Dubioza Kolektiv Foto: Promo/ Goran Lizdek & Edvin Kalic

Zaboravite na plaćanje papirnim novčanicama

Na Arsenal Festu od ove godine uveden je beskontaktni sistem plaćanja – Cashless payment.

To znači da će posetioci sva plaćanja u okviru festivalskog prostora obavljati putem kartice za plaćanje, koja će moći da se nabavi na samom festivalu, na jasno obeleženim mestima na mapi.

Foto: Promo

Kartica za plaćanje biće jedino zvanično sredstvo za plaćanje pića, hrane i ostalih proizvoda na Arsenal festu.

Karticu “Cashless” posetioci plaćaju 100 dinara, a nakon kupovine na istu uplaćuju željeni iznos i koriste je kao jedino sredstvo plaćanja na festivalskom prostoru.

Foto: Promo

Na svim prodajnim mestima biće instalirani aparati, a svako plaćanje obavljaće se isključivo prislanjanjem kartice.

Raspoloživo stanje na kartici posetioci će moći da provere na bilo kom prodajnom mestu.

Povraćaj nepotrošenih sredstava biće moguć u svakom trenutku za vreme sva četiri festivalska dana u Cashless kućicama. Organizatori savetuju da se povraćaj novca uradi tokom trajanja festivala, jer po završetku festivala to neće biti moguće.

Kapije festivala otvaraju se svakog dana u 18.30 sati, a zatvaranje blagajne i ulaza je u 1.30 časova, nakon čega nije moguće ući u Knežev Arsenal.

BONUS VIDEO: Senidah Arsenalfest 2022

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare